Ebben ugyan úgy megmarad a fehérje? Egyáltalán lehet ezt igy?
Figyelt kérdés
Súlyzós edzést végzek,de nehéz mindig bevinnem a fehérjét tojásbol sokszor nincs is étvágyam rá,arra gondoltam hogy Tojás sárgájátés tojásfehérjét felverném habosra mixerrel,és azt megsütném,és oylan lenne mint mondjuk a tortalap.
Megőrizné a fehérjetartalmát ugyan úgy ?
2017. jan. 7. 13:56
3/3 anonim válasza:
Sütve jobban, gyorsabban felszívódik, szóval még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!