Vajon a vadlim fog fejlodni? Többi lent👇🏿
Az a helyzet hogy jártam kondiba eleg sokat,sőt egy evet de nem sokat feherjeztem
Fekvenyomasnal mar kiment a 85 kg maximum
70 kg s vagyok jelenleg kb
De abbahagytam a sportot mert a foci fontosabb volt az edzes pedig monotonna vált
De igaz mar 2007 óta focizok de semmi vadlim sincs, pedig kondiba is edzettem ra
Na jo valami latszik de nem sok...
Ha vissza járok kondiba labazni feherjevel,mellette eljarok focizni is, fog fejlődni?
Olyan konditerembe jártam ami itt van a falunkba, mi dobtuk ossze,csak vadlira nem igen van lehetőség mert nincs hozza gép.. 17/F
Ülő vadlit nem szoktam mert nem tudom h csinaljam, milyen magas széken meg ilyenek, általában állót szoktam ki, beforditott es párhuzamos labfejjel
Es neha egy lábbal szoktam kevesebb súllyal
Valaki az ulorol tudna adni tajekoztatast?
Az vádli nem a súly nagyságára, hanem a magasabb ismétlésszámra reagál, akár csak a has vagy az alkar. Lehet a genetikád miatt olyan nagyon jelentős változást nem fogsz tudni elérni.
Nem kell hozzá semmilyen gép vagy súly, hogy rendesen megdolgoztasd. Saját testsúly elég és törekedj a minél magasabb ismétlésszámokra.
Remélem nem kell mondanom, hogy a pihenés és a kaja is legyen rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!