Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon a vadlim fog fejlodni?...

Avalentin kérdése:

Vajon a vadlim fog fejlodni? Többi lent👇🏿

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy jártam kondiba eleg sokat,sőt egy evet de nem sokat feherjeztem

Fekvenyomasnal mar kiment a 85 kg maximum

70 kg s vagyok jelenleg kb

De abbahagytam a sportot mert a foci fontosabb volt az edzes pedig monotonna vált

De igaz mar 2007 óta focizok de semmi vadlim sincs, pedig kondiba is edzettem ra

Na jo valami latszik de nem sok...

Ha vissza járok kondiba labazni feherjevel,mellette eljarok focizni is, fog fejlődni?

Olyan konditerembe jártam ami itt van a falunkba, mi dobtuk ossze,csak vadlira nem igen van lehetőség mert nincs hozza gép.. 17/F

2017. márc. 9. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem is kell hozzá gép. Lehet hogy rossz a genetika de az biztos hogy semmi tudásod nincs. Srága kapszulát olvasd el utána van kérdésed gyere vissza.
2017. márc. 9. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Milyen sárga kapszulara gondolsz?
2017. márc. 9. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Írtam privátot.
2017. márc. 9. 17:32
 4/7 Zedricht ***** válasza:
A fehérje nem csodaszer. Ha van kézi súly akkor mehet álló/ülő vádli is.
2017. márc. 9. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szét kell "kínozni a vádlit" hogy fejlődjön.De esélyes hogy te is abba a csoportba tartozol akiknek genetikailag rossz a vádlijuk...formásodhat szálkásodhat ebben az esetben így optikailag nagyobbnak fog tűnni.De amíg nincs rendes edzés kajálás addig ezt nem tudod kideríteni.
2017. márc. 9. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Ülő vadlit nem szoktam mert nem tudom h csinaljam, milyen magas széken meg ilyenek, általában állót szoktam ki, beforditott es párhuzamos labfejjel

Es neha egy lábbal szoktam kevesebb súllyal

Valaki az ulorol tudna adni tajekoztatast?

2017. márc. 9. 20:11
 7/7 Dobrovics Dániel ***** válasza:

Az vádli nem a súly nagyságára, hanem a magasabb ismétlésszámra reagál, akár csak a has vagy az alkar. Lehet a genetikád miatt olyan nagyon jelentős változást nem fogsz tudni elérni.

Nem kell hozzá semmilyen gép vagy súly, hogy rendesen megdolgoztasd. Saját testsúly elég és törekedj a minél magasabb ismétlésszámokra.

Remélem nem kell mondanom, hogy a pihenés és a kaja is legyen rendben!

2017. márc. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!