Hogyan fogyhatok? (többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, magasságom 148 cm, 53 kg vagyok. Azt mondják, hogy ez egy jó arány, de mivel nagyon alacsony vagyok kövérnek érzem magam. Kb. fél év alatt híztam el, a lábamon 1-2 hónapja észrevettem amolyan repedéseket. A legnagyobb problémám a hasam. Hájrétegeim vannak és nem csak akkor ha ülök. Milyen sportokat alkalmazzak? (Nem szeretnék terembe járni, inkább valami otthonit, vagy esetleg a szaladás?) Fenékre is edzenék, ha arra van tippetek, de elsősorban a hasam nagyon zavar. Köszönöm előre az értelmes válaszokat.2017. márc. 5. 17:07
1/2 A kérdező kommentje:
Esetleg egy étrend is jól jönne.
2017. márc. 5. 17:08
2/2 What to eat válasza:
Étrend: Kerüld a finomított liszt és finomított cukrot tartalmazó ételeket, egyél sok zöldséget és sovány húsokat, lassan felszívódó szénhidrátot (teljes kiőrlésű kenyér, tészta, rizs és alfajai, bulgur, quinoa, bulgur, köles, hajdina, zabpehely, hüvelyesek (ha bírja a gyomrod).. ) Ha nem akarsz terembe járni magas tempójú futás megteszi, és nincs helyi fogyás, ha fogysz akkor az egész testedről történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!