Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják, hogy nem...

Miért mondják, hogy nem szabad kardiózni súlyzós edzés előtt?

Figyelt kérdés
Azért az állóképesség is valós cél, nem csupán a kilók!
2017. márc. 4. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert kiégeti a glikogént az izmokból, és súlyzós edzés alatt már lehet nem lenne energia, és esetleg az az izmok elkezdenének leépülni, onnan nyerne energiát a test.
2017. márc. 4. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Anaerobozni nem szabad. Az aerob simán mehet. Hopp hopp.
2017. márc. 4. 22:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gondom ezzel, van energiám edzeni 35 perc kardióval is...SŐT jól bemelegedve még jobban is esik mint rögtön nekiesni nagy súlyokkal kínlódni. Nem is egészséges...fel kell építeni azt. Ha nem leszek 120 kiló hát nem leszek, de mozgásképes maradok.
2017. márc. 5. 00:39
 4/6 Zedricht ***** válasza:
Jó, azért van különbség kardió-és kardió között is. Most 20 perc kocogás vagy séta semmi, de megnézném hogy edzel 25p Hiit-től.
2017. márc. 5. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer futottam 60 percet előtte. -15 kiló fekvenyomásban. Ezért.
2017. márc. 5. 11:07
 6/6 A kérdező kommentje:

5

Igen, én is 10 kg val kevesebbel nyomok fekve kardióval előtte. Na és akkor? Legalább tartósabb, kitartóbb izmok maradnak meg és úgyis lehet fejlődni, noha több időt vesz igénybe. De embere válogatja, hogy kinek mi a fontosabb...gyorsan 130 kiló lenni 30 kiló zsírral, vagy pedig stabilan 85-90 kiló között mozogni, de néz is ki valahogy az ember...

2017. márc. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!