Hogy zajlik ez a "kitapasztalás" az első szálkásitáskor?
szóval ez az első hét
reggel lemértem magam, makrókat belőttem, minden faja, akkor most egészen a köv. hétfőig tartsam amit összehoztam és akkor mérjem le magam?
Egy hét kevés.
A mérleg nem ad megfelelő infót. Ha rendesen kiszarod magad, nagyobb súlycsökkenést okoz.
Csak a látványt nézd.
Egy hét kevés, lehet, hogy vesztesz egy kiló zsírt, de feljön egy kiló víz, vagy lemegy 4... Egy hét tempós fogyás max. 1 kiló, míg a test ingadozása sokkal több lehet.
Az első hét amúgyis speckó, rengeteg vizet lehet veszteni. Szóval mondjuk tartsd 2 hétig, aztán a 2. hét tapasztalatából kiindulva változtathatsz, persze még ez is kevés idő, de nem várhatsz hónapokig, a 2. héten már jó eséllyel látod, kb. mi van.
köszönöm mindenkinek
még egy kérdésem lenne de ez cska ilyen kiváncsiskodás: nektek mennyire volt "nehéz" az első szálkásitás, és mennyire volt nehéz utána a többi? :) csak ilyen kis lelkierősitésképp kérdem :)
ha szeretsz zabálni akkor van egy rossz hírem, : kva nehéz lesz, mivel tisztán enni nem könnyű és pepecselés, hogy jó kajákat csinálni ami még belefér a szigorú diétába, és ez még cska nem is versenyidéta, csak diéta, abból is a jobb fajta
ha rádjön az íz éhség, édes, vagy sós, fűszeres után, akkor jó hírem van, bontod le a zsír, ezt nagyon sok testépítő így látja, hozzáteszem ha éhezel, tehát korog a gyomrod két étkezés között akkor a bevitt tápanyag kevés az edzéshez képest,, növelni kell a komponenseket,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!