Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan tudom ha egy fehérjepor...

Honnan tudom ha egy fehérjepor hamis? Ismerős ezzel kereskedik, állítólag a s. t. c gyárból lopja ki.

Figyelt kérdés

Elvileg tejsavókoncentrátum amit kaptam, de nem vagyok benne biztos, hogy érdemes fogyasztani. Honna tudhatom, hogy valódi tejsavó koncentratummal van dolgom? Van valami ami alapjan össze lehet hasonlítani az igazival?

Van itthon másfajta porom, és állagra ugyanaz.

2017. febr. 27. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, mi van benne, mert lopott terméket nem vásárolsz. Ugye?
2017. febr. 27. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Házilag nehéz megnézni, viszont én kipróbálnám, hogy bekeverem és kint hagyom egy napra aszalódni. Ugyan így tennék egy boltival is és megnézném mi a különbség. ha ugyan úgy viselkednek, akkor valszeg ugyan az. (ha nincs pont ugyan olyanod otthon lehet venni egyadagos zacskós kiszerelést...) Bár épp a te terméked nem tudom hogyan reagál, de a weider meg a muscletech undorító lesz alig néhány óra elteltével, na nem hogy másnapra.
2017. febr. 27. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Sehonnan. Ha nem lennél ennyife szarrágó nem kéne otthon laborteszteket végezni. Ha nincs pénzed rendes proteinre akkor meg ne vegyél ennyi.
2017. febr. 27. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vettem 😁 kaptam 😁
2017. febr. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!