2 éve edzem és a vádlim nem akar fejlődni, nagyon vékony, és semmi izom nincs rajta hogyan edzek rá?
heti kétszer lábazok (comb,vádli)
comb szépen fejlődik de a vádli semmi, nulla.
megőrülök...
vádlira ezeket az gyakorlatokat szoktam csinálni: hack gépen 5x10-15 ismétlést, akkor álló vádli felváltva kb 12 kg-s súllyal a kezemben abból 5x20, most kipróbáltam az ülővádlit sajnos a teremben nincs ülővádli gép, de én megoldottam, láb alá tárcsa combra rúd súly és úgy 5x20
még miket ajánlotok?
vagy tényleg cseszhetem a vádlit, genetika?!
Egyél tőbb főtt tojást. Amit 5 percig főzöl. Értsd szobahömérsékletű tojást forrásban levő vízbe helyezel a behelyezéstől pontosan 5 percig. Amikor izomlázad van ne edz rá! Ilyenkor addig ne terheld komolyabban míg el nem múlik. Egyebként ha még nem vagy 25 éves ne aggódj emiatt mert olyan a genetikád h ez a fajta izombövekedés nàlad később indulhat be. Egyél rendesen. Fogyassz vitaminokat és változatosan étkezz. Menj el dietetikushoz étkezési tanácsért. Ha sovàny vagy akkor béres csepp extra c vitamin ès bvitamin komplex szedése.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!