Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 éve edzem és a vádlim nem...

2 éve edzem és a vádlim nem akar fejlődni, nagyon vékony, és semmi izom nincs rajta hogyan edzek rá?

Figyelt kérdés

heti kétszer lábazok (comb,vádli)

comb szépen fejlődik de a vádli semmi, nulla.

megőrülök...

vádlira ezeket az gyakorlatokat szoktam csinálni: hack gépen 5x10-15 ismétlést, akkor álló vádli felváltva kb 12 kg-s súllyal a kezemben abból 5x20, most kipróbáltam az ülővádlit sajnos a teremben nincs ülővádli gép, de én megoldottam, láb alá tárcsa combra rúd súly és úgy 5x20

még miket ajánlotok?

vagy tényleg cseszhetem a vádlit, genetika?!

2017. febr. 26. 18:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
17%

Egyél tőbb főtt tojást. Amit 5 percig főzöl. Értsd szobahömérsékletű tojást forrásban levő vízbe helyezel a behelyezéstől pontosan 5 percig. Amikor izomlázad van ne edz rá! Ilyenkor addig ne terheld komolyabban míg el nem múlik. Egyebként ha még nem vagy 25 éves ne aggódj emiatt mert olyan a genetikád h ez a fajta izombövekedés nàlad később indulhat be. Egyél rendesen. Fogyassz vitaminokat és változatosan étkezz. Menj el dietetikushoz étkezési tanácsért. Ha sovàny vagy akkor béres csepp extra c vitamin ès bvitamin komplex szedése.

;)

2017. máj. 6. 00:06
 12/12 anonim ***** válasza:
A húszas ismétlések nekem is bejöttek. Bár ruhellem edzeni, mert sokszor van benne izomlaz és akkor úgy járok mint egy kentaur...
2018. febr. 13. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!