2 éve edzem és a vádlim nem akar fejlődni, nagyon vékony, és semmi izom nincs rajta hogyan edzek rá?
heti kétszer lábazok (comb,vádli)
comb szépen fejlődik de a vádli semmi, nulla.
megőrülök...
vádlira ezeket az gyakorlatokat szoktam csinálni: hack gépen 5x10-15 ismétlést, akkor álló vádli felváltva kb 12 kg-s súllyal a kezemben abból 5x20, most kipróbáltam az ülővádlit sajnos a teremben nincs ülővádli gép, de én megoldottam, láb alá tárcsa combra rúd súly és úgy 5x20
még miket ajánlotok?
vagy tényleg cseszhetem a vádlit, genetika?!
Próbáld meg heti 3-4x 1-2 gyakorlattal edzeni. A vádlit lehet terhelni.
Ha nagyon semmi, fuss, kerékpározz, azzal még esztétikusabb vádlit is elérhetsz, mint testépítéssel.
En heti 2-3 alkalommal vadlizok.
Fontos a koncetraltsag. Szerintem inkabb kozepes sullyal csinald. 10-20 ismetles max es nagyon lassan koncetraltan, jol engedd le, teljesen es nyujtsd ki. Lent es fent ki is tarthatod 1-2 mp-ig. Egyszer Voros Zoli mondta, hogy a vadlit gyilkolni kell, hogy egjen, fajjon, mivel nagyon makacs izom. Azota nekem jobban felodik.
Viszont erdekelne, hogy amiota ketszer labazol, jobban fejlodik a combod? Mivel nekem az van kicsit lemaradva :D
Köszönöm:)
Akkor kipróbálok mindent amiket irtatok... Hát nagyon remélem hogy fejlődésre tudom bírni
Szoktam a taposogepen is vadlizni azzal nagyon szokott égni
Igen heti 2 lab nap es szepen fejlodik a combom de jo sok gyakorlatot csinálok meghalasig:)
#5-os vagyom. Koszi.
Kerdezo: kiptobaltad? Tapasztalat?
Kipróbáltam igen :) , kemény volt, fájt rendesen, másnap éreztem is az izomlázat benne.
még 1 kérdés, hogy valamikor nem érzem annyira a vádlit gyakorlat közben ez most a tapadásának köszönhető? vagy más?
amikor pl lépcsőn csinálom simán két lábban, néha jobban érzem a talpam, illetve az egész lábfejemet, mint a vádlit, vagy van amikor az ülővádlinál még érzem pluszban az elülső sípcsonti izmot is, ez baj? vagy az is jó?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!