Szeretnem karcsusitani a combjaimat. Hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Alapjaba veve mindig is hosszu, vekony combjaim voltak. Majd anorexia miatt nagyon lefogytam. Azota minden ok, es sulyzos edzest vegzek heti 5-6× (2x labra+popsira, 3-4× a felso testemre). De nagyon megvaskosodott a labam. Tudjatok nekem ugy elore fele izmosodik. Plussz meg egy kis zsir is lerakodott rajta. Mit kene tennem? Milyen mozgast vegezzek meg, es hogyan, hogy ne legyen meg vaskosabb, izmosabb a labikom? Foleg a combom belso resze zsiros, szelen kidudorodik az izom2017. febr. 25. 22:50
1/5 anonim válasza:
Adj adatokat, mert bocs, de ex anorexiásoknál (de máskor is) szkeptikus vagyok a hájas lábakkal kapcsolatban...
Ha lábra edzel, természetes, hogy megvastagszik, te csinálod vele, mégis mit vársz? A láb elég könnyen izmosodik, nem kell hozzá rengeteg edzés, hogy vastag legyen. Rengeteg fontos izom található ott, elég nagyok is. A normális, egészséges, edzett láb nem vékony...
Ha egyáltalán nem edzel rá és türelmes vagy, csökkenni fog az izom, a hájat persze szálkásítással vesztheted el. Rossz étrendet nem ajánlok, így is eléggé helytelenítem, ha valaki direkt sorvasztani akarja az izmait.
2/5 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy a tieid között is átfúj a szél :D Ahogy z első mondta, szálkásítással leadhatod a zsírt, viszont az izom elvesztésének semmi értelmét nem látom. Én is lány vagyok, sosem súlyzózom, a saját súlyommal edzek (húzódszkodás, fekvőtámasz, stb.), plusz futok, görkorizok, és izmosak a lábaim, és szerintem szépek. Valószínűleg a tieid is remekül néznek ki, ha alapból hosszúak, csak az ember magával mindig kritikusabb.
3/5 anonim válasza:
Ja, nekem azóta van rés a combjaim között, hogy megvettem a görkorit. Nem ez volt vele a célom, közlekedésre használom, de eltűnt a zsír a lábam közül, viszont a combom elülső-hátulsó részére, és a fenekemre nőtt tőle izom.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazabol nem szeretnem elsorvasztani a combjaimat. Most ez igy meg oke, de nem szeretnem, ha ennel vastagabb lenne. Igazabol arra gondoltam, hogy folytatom az edzest heti 5-6× es amikor felso testre edzek beiktatok 1 ora futast. A feherjebevitelt kisse lecsokkentem, de nem drasztikusan. Ha futok+nem emelem a suly mennyiseget popsi edzesnel, akkor ugye nem fog ennel jobban meguzmosodni?
2017. febr. 26. 14:15
5/5 anonim válasza:
Milyen gyakorlatokat csinálsz lábra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!