Lehetséges sporttal, mozgással karcsúsítani a csípőt? Többi lent
Semmilyen egészségtelen, esetleg maradandó "heget" maga után hagyó módszert nem alkalmaznék. Az a baj, hogy a kevésbé karcsú csípő a családomra jellemző, tehát genetika :(
Engem viszont nagyon zavar, és fogalmam sincs mit tehetnék ellene a 14 évemmel. 174 centi vagyok és kb 58-9 kg, aminek nagy részét izom alkotja. Nem vagyok egy szélesvállú testépítő, de azért látszik, viszont a magasságom miatt pont egyensúlyban van. Mindig is sportoltam, sok mindent kipróbáltam, de versenyszerűen vívtam es teniszeztem, most pedig heti 2x min. futok itthon kb. 4km-t és heti 3x járok falmászóedzésre, mindig 2 órát, valamint sziklát is mászok. Mint mondtam izmos is vagyok és a hasam is kockásodik (újabban keményebben edzek a hasamra), viszont a karcsúsodás csak minimális, de szebb lett mióta izmos a hasam. Tudnátok nekem ajánlani esetleg valamiféle gyakorlatot, étkezési tanácsot, bármit ami segíthet és nem ártalmás egy fejlődő szervezetnek? És kihagytam hogy jógázom is :-)
Köszönöm előre az összes választ!
A leírtak alapján nem hájról van szó, a csonttal pedig nem tudsz mit tenni.
Sporttal izmot tudsz építeni, optikailag segíteni az összhatáson bizonyos esetekben, no meg amúgyis, az izmos test szép. De a genetikai adottságaidat el kell fogadnod.
A leírtak alapján kamaszkori testképzavarod van. Fiatal vagy, még alakul a tested.
Az egyetlen megjegyzésem, hogy a 4 km futás az bakfitty, emeld 6 km-re.
És töltsd le a Sárga kapszula című könyvet, abból kiokosodhatsz a kaját illetően. Nagyon javaslom, hogy kérj szülinapra egy kenyérsütőgépet, és süss magadnak tk. kenyeret és kalácsot, küldök receptet ha nincs.
Köszönöm a válaszokat!
Testképzavarról itt szó sincs, a karcsúsodás azért a célom, mivel modellkedni szeretnék, és ebben ez valamilyen szinten meggátol. Szerintem rosszul fogalmaztam, bocsi érte :), karcsúsodast úgy értelmezzétek, mintha homokóra alakot szeretnék, ami nem teljesen igaz, de értitek mar mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!