Megállt a fogyás, milyen mozgás kombót ajánlotok?
Direkt nem a fogyás kategoriába írom ki.
-65kg nyomtam le magamrol.
158cm vagyok jelenleg 72kg körül mozgok. A doki szerint még egy tizest jó lenne letolni magamról, de egyszerűen nem megy. Minden nap edzés. Intervall futás alsó és felső test nap nagyobb, nem rózsaszínű súlyokkal.🙃
Biotech super fat burnert eszem, mellé most lcarnitint néztem.
Kajám rendben van. Foggalmam sincs hogyan tovább. Szerintetek min változtassak? Vagy milyen tápkieget nézzek?! Már az elkeseredés határán vagyok,mert bár a ruhavásárlás sima ügy,plasztika-korrekcio is volt és lesz is,de még mindig nem látom magam egy cseppet szebbnek, és ezért úgy érzem kezdem feladni. Fél éve stagnálok.
Itt tartok jelenleg. Bármilyen kritikát szívesen fogadok.
Köszönöm,ha segítesz.
További szép estét.
Ne eddz minden nap a regenerálódásra is oda kell figyelni. Az L-karnitin jó ötlet. A zsírégető helyett/mellett szerintem szedj BCAA-t ( [link] ) és Glutamint ( [link] ). A CLA-t is kipróbálhatod esetleg.
Szénhidrát hintáztatás újra beindíthatja a fogyást.
Az is lehet hogy azért állt meg a fogyás mert belassult az anyagcseréd. Fokozott igénybevétel esetén ez elő jöhet mint védekező mechanizmus.
Amúgy ez a -65kg nagyon komoly teljesítménynek számít ugyanakkor hatalmas trauma is a testednek. Gondolj bele lassan fele annyit nyomsz mint amikor elkezdted. Elképzelhető hogy a genetikádból kifolyólag a szervezeted nem tud ilyen gyorsan alkalmazkodni a változáshoz ezért megálljt parancsol. Lehet az lenne a legjobb ha pihennél egy kicsit majd újult erővel ugranál neki a diétának.
Sok sikert és kitartást kívánok!
Nagyon szépen köszönöm.
Én is néztem már ezeket,de nem mertem kipróbálni, de ha te is ezt javaslod akkor lehet kikacsingatok ezek felé.
Sajnos a térdem kicsit fájdogál szóval volt most egy egy hetes kihagyás,de nem érzek semmi javulást.
Az anyagcserém valóban be van lassulva, látom magamon. Picit vizesebb és hasasabb vagyok a kelleténél. Ilyenkor van valami tanács.
Mégegyszer köszönöm,hogy időt szakítottál rám.
További szép napot. 🤗
Ja hát igen ami még fontos lenne és nem írtam az a vitaminok. C vitamin, magnézium, kalcium(csontok és ízületek épsége miatt nagyon fontos). Legcélszerűbb ha ezt így letudod egy komolyabb multivitaminnal. Ízületvédőt is használhatsz az segíthet a térdeden. Ezektől nem kell félni semmilyen egészségügyi problémát nem idéznek elő ahogy a többi táplálék kiegészítő sem.
Legfeljebb ha túl sokat iszol belőlük akkor terheled feleslegesen a vesédet.
Lehet hogy azért vizesedsz mert túl keveset iszol. Ilyenkor a tested ha hiányt szenved el akkor próbál minél több vizet megkötni hogy azt elraktározza. 20 testtömeg kg-ra 1 liter víznek kell jutnia. Tehát te nyugodtan megihatsz naponta 3 és fél liter vizet. Ennek semmi kockázata, mellékhatása sincs max többször jársz majd mosdóba.
Kis olvasni való s vízről: [link]
Bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan és segítek amiben csak tudok:)
Ne eddz mindennap, kell a pihenő nap is a regenerálódáshoz! Próbálj ki esetleg hiit edzéseket, ezek igazából 20-30 perces intervallok, és nagyon jól felpörgetik az anyagcserét. A helyedben max. 3 súlyzós edzést és 2 hiit-et csinálnék.
Kajában nem tudom most hogy eszel, de próbáld ki a szénhidrát ingáztatást. Edzős napokon legyen magasabb a ch, pihenőnapokon alacsonyabb.
Nagyon ügyes vagy, hogy már ennyit fogytál, le a kalappal, fantasztikus eredmény! Ne add fel, kicsit változtass a megszokott dolgokon edzés és diéta ügyben is, és lesz változás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!