Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjeporral kapcsolatban mi...

Fehérjeporral kapcsolatban mi az igazság?

Figyelt kérdés

Eddig leharaptam a fejét annak, aki a fehérjepor ellen volt ,sőt, az orvosokat is lenéztem, mert ellene voltak.

Aztán egy orvos vizsgálattal bizonyította, hogy valóban károsak lehetnek.

Eltérést mutatott a vese, májfunkcióm, az orvos azt mondta, hagyjam abba, és 1 hónap múlva újra nézzük meg. 1 hónapig nem használtam, (viszont az egész napi fehérjebevitelem ugyanúgy 2 gramm volt), és ezután tökéletes volt a véreredményem.

Mit gondoltok erről?

2017. febr. 23. 19:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ittam eleget, a rost, vitamin bevitelem is rendben volt.

Másnak sem fogom odaadni. Megy a kukába.

2017. febr. 24. 08:09
 12/14 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én azt gondolom, hogy ez nem bizonyitja azt, hogy a feherjepor maga káros lenne. Maximum azt bizonyítja, hogy az általad fogyasztott fehérje nem volt megfelelő minőségű, ami mhn és stillmass termék fogyasztásánál nem zárható ki, ugyanis nekem a stillmasstól elég gyorsan behúzta a kéziféket a gyomrom. Érdekes, hogy a wheyprotein.hu elvileg ugyanattól a német gyártól importál, mint a stillmass. És a wheypro-s fehérje sokáig nem okozott gondot. Azonban utoljára azzal is ugyanugy jártam mint a stillmassal. Arra gondolok, ingadozó a minőség arrafelé. Nemrég Natura fehérjét használtam ami angol import, ez újfent jó volt. Biotech iso whey zeroból egyszer megittam 500 grammot. Az sem okozott problémát.

Ugyan orvosi vizsgálatokon soha nem vettem részt ebben a témában, nálam ha valamely kaja nem okés az általában a gyomornál kiderül.

Egyébként 6g/ttkg körül is volt a fehérje bevitelem, olyan módon hogy az a kalória bevitel kb 60%-át tette ki. Egy hónapnyi ideig. Akkor voltam a legjobb formában.

2017. febr. 24. 12:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem sok közöd van a témához, ha 6/ttkg fehérjét viszel be. 2/ttkg-nál nem hasznosul több naturálban. Sőt, annyi fehérje már veszélyes az egészségedre is.
2017. febr. 24. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nagy tévedés.

2017. febr. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!