Mire, mennyi gyakorlat?
Tömegelek és minél inkább szét szeretném szedni magam,
de szerintetek milyen a jó edzésterv? Tegnap pl lábaztam, kettőt csináltam combfeszitőre, egyet hajlítóra és kettőt vádlira, szerintetek így jó? Karnál ti mennyit csináltok bicepszre? és mennyit tricepszre?
Ha kezdő vagy teljes test edzés ajánlott
Osztotthoz meg ennyi gyakorlat nem eleg
Legalább is szerintem
Nekem van 3 comb gyakorlat ,1 Combhajlito hátra vagy mi a neve nem tudom még 2-3 gyakorlat olyan ami jobban csak a feneket edzi és a lábát nem
Kb másfél óra alatt megvagyok vele
Vadlira nem edzek ,otthon bringazok és azzal elég jól alakul
De arra is rá fogok állni
Egy jó láb edzésterv kb 8 gyakorlatból áll. Két vádli (legalább 1 nyújtott lábas, de az sem árt ha mindkettő az) két combhajlító (egyik ülő a másik fekvő vagy álló) és 4 combfeszítő, amiből kettő erősen megy fenékre is (guggolás, kitörés)
Bicepszre elég 3. Legyen csigás, legyen szabadsúlyos, legyen egy és legyen két kezes, valamint legyen sima és koncentrált verzió is. Valamint kalapács forgással sem árt egyet. (nyilván ezek kombinációjával jön csak ki a 3 gyakorlat..)
Tricepszre mehet több. 4, de akár 5 is. Itt is az előzőhöz hasonlóan, legyen csigás, legyen szabad súlyos, legyen egy és kétkezes, valamint fej fölé is menjen legalább egy. A testsúlyos tolódzkodás pedig a hab a tortán.
8 gyakorlat?Lol.Ekkora baromságot is már rég olvastam.
Egy izomra elég egy gyakorlat.Ebbe. Az esetben kell 1 db gyakorlat combra meg 1 db vádlira.
ha már lábedzésnél vagyunk: guggolás,elölguggolás,merevlábas ( vagy sima ) felhúzás
csinálj icf5x5-öt kérdező, ha ilyen kérdést irsz ki akkor fogalmad nincs róla mit hogy kéne, az ICF5x5 jó kezdőknek, jön erő,izom minden ami kell, persze ha jó a kaja,életmód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!