Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel szoktátok helyettesiteni...

Mivel szoktátok helyettesiteni a rizst?

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 18:44
 1/10 A kérdező kommentje:

a változatosság kedvéért, nyilván nem zárom ki a rizst teljesen, csak azért minden nap ugyanaz az nekem nem oké, tudom hogy lehet mást is enni, pl krumplit, de hogyan főve és kész? miket szoktatok és hogy készititek el?

előre is köszi

2017. febr. 20. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor egyel hozzá csak zöldséget és a ch-t potold zabbal ,banánnal esetleg
2017. febr. 20. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Semmivel, nem eszem sok szénhidrátot. Tekintheted úgy, hogy zsírral.

De ha valamiért mégis gabonát akarok enni s nem rizst, akkor kölest eszem. Vagy ha sütéshez kell, gluténmentes liszteket (zab, barnarizs, kukorica, általában keverve).

De inkább a köles, szerintem roppant finom, sokkal jobban ízlik, mint a rizs, pedig azzal sincs bajom. Sós és édes ételekhez is jó lehet.

Összetétel szempontjából a zabra repülnék rá, de az kevés ételben ízlik.

De alapból nekem, mint zöldségimádónak a ch megdobása zöldségekkel a legvonzóbb. Plusz gyümölcsökkel. Bizonyos mennyiség felett ez nehezedik s a túl sok egyszerű cukor amúgyis problémás lehet. De a ch bevitel egy részét ki lehet vele váltani.

2017. febr. 20. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Köles, hajdina, mungóbab, quinoa (barnarizs). A hajdina a kedvencem.
2017. febr. 20. 19:07
 5/10 Tarcza Zsolt válasza:
0%
Ha tejberizsrő van szó akkó grizze. Tejbegriz.
2017. febr. 20. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Zab, tk kenyér.
2017. febr. 20. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Hus, porkolt, zoldsegek, petrezselyem, csak a fantazia szab hatart, hogy mit keversz bele.
2017. febr. 20. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
En az edesburgonyat is nagyon szeretem. Probald ki az is. Nem olcso. De egy heten 1-2 alkalommal belefer.
2017. febr. 20. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Utólag nézve nagyon rosszul értelmeztem a kérdést (sz4rul olvastam el). :D Na akkor válaszolok a kérdésre: rizs helyett lehet enni tésztát, burglurt, kukorocát,babot, lencsét.
2017. febr. 21. 07:24
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2017. febr. 21. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!