Mivel szoktátok helyettesiteni a rizst?
a változatosság kedvéért, nyilván nem zárom ki a rizst teljesen, csak azért minden nap ugyanaz az nekem nem oké, tudom hogy lehet mást is enni, pl krumplit, de hogyan főve és kész? miket szoktatok és hogy készititek el?
előre is köszi
Semmivel, nem eszem sok szénhidrátot. Tekintheted úgy, hogy zsírral.
De ha valamiért mégis gabonát akarok enni s nem rizst, akkor kölest eszem. Vagy ha sütéshez kell, gluténmentes liszteket (zab, barnarizs, kukorica, általában keverve).
De inkább a köles, szerintem roppant finom, sokkal jobban ízlik, mint a rizs, pedig azzal sincs bajom. Sós és édes ételekhez is jó lehet.
Összetétel szempontjából a zabra repülnék rá, de az kevés ételben ízlik.
De alapból nekem, mint zöldségimádónak a ch megdobása zöldségekkel a legvonzóbb. Plusz gyümölcsökkel. Bizonyos mennyiség felett ez nehezedik s a túl sok egyszerű cukor amúgyis problémás lehet. De a ch bevitel egy részét ki lehet vele váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!