Munkában mennyit szoktatok mást helyettesíteni?
Lassan már folyamatosan helyettesítek, alig vagyok ott ahová felvettek, plusz mellette az állandó helyemre is visszahívogatnak, hogy csináljak meg valamit.
Sok idő után lett munkám, nem hagynám ott, de ez eléggé zavar. Fél éve dobálnak, hol futkosok, hol asszisztenskedek, hol hasonló munka de mindenhol másképp csinálják, így hetente tanulhatok egy új munkakört. Nem akarok rosszul dolgozni, igyekszem, gondolom emiatt is küldenek engem.
De ez plusz stressz, mindenféle új főnöknek megfelelni, na és továbbra is a minimálbért kapom.
Ilyenkor lehet bármit csinálni? Valaki évtizedek óta nem mozdul, én meg bele se tanultam egybe, már küldenek ide-oda.
Újként örüljek, hogy van munkám? Vagy próbáljak az igazgatónak szólni -ismerem, rendes ember-, hogy ne én legyek már az egyetlen, akinek mindenhol ott kell lennie, csak mert a közvetlen főnököm úgy gondolja?
Jelenlegi helyemen én is első másfél évben pénzügyi asszisztens voltam ,de gyakorltilag mikor hova kellett besegiteni,hr,nagyfőnök asszisztense,logisztika...és minimálbérért...
De megérte,másfél év után üresedés volt a mostani poziciómban,interjú nélkül első kérésre helyeztek oda a szorgalmam miatt és mert már ismertek,bérem is szépen megemelték nemkevéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!