Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkában mennyit szoktatok...

Munkában mennyit szoktatok mást helyettesíteni?

Figyelt kérdés

Lassan már folyamatosan helyettesítek, alig vagyok ott ahová felvettek, plusz mellette az állandó helyemre is visszahívogatnak, hogy csináljak meg valamit.

Sok idő után lett munkám, nem hagynám ott, de ez eléggé zavar. Fél éve dobálnak, hol futkosok, hol asszisztenskedek, hol hasonló munka de mindenhol másképp csinálják, így hetente tanulhatok egy új munkakört. Nem akarok rosszul dolgozni, igyekszem, gondolom emiatt is küldenek engem.

De ez plusz stressz, mindenféle új főnöknek megfelelni, na és továbbra is a minimálbért kapom.

Ilyenkor lehet bármit csinálni? Valaki évtizedek óta nem mozdul, én meg bele se tanultam egybe, már küldenek ide-oda.

Újként örüljek, hogy van munkám? Vagy próbáljak az igazgatónak szólni -ismerem, rendes ember-, hogy ne én legyek már az egyetlen, akinek mindenhol ott kell lennie, csak mert a közvetlen főnököm úgy gondolja?

2012. okt. 27. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jelenlegi helyemen én is első másfél évben pénzügyi asszisztens voltam ,de gyakorltilag mikor hova kellett besegiteni,hr,nagyfőnök asszisztense,logisztika...és minimálbérért...

De megérte,másfél év után üresedés volt a mostani poziciómban,interjú nélkül első kérésre helyeztek oda a szorgalmam miatt és mert már ismertek,bérem is szépen megemelték nemkevéssel.

2012. okt. 27. 13:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem, hogy talán majd egyszer valami jó helyen üresedés lesz, akkor eszükbe jutok, hogy az a lány itt volt, ügyes volt, jöjjön ő. Addig meg marad a szaladgálás... legalább mindenki megismer és -remélem- jó véleménnyel lesznek rólam.
2012. okt. 27. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok 9 hónapja. Próbálok kitörni, talán sikerül is. Nagyon nehéz, az biztos. A mai világban meg a munkahely ritka kincs, így sajnos nincs más mint tűrni és reménykedni.
2012. dec. 18. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk nincsen ilyen, ahhoz viszonylag kicsi a cég, az irodai részlegen minden pozícióra van egy ember, asszisztensek nincsenek. Mivel egymás dolgához nem értünk, ha valaki hiányzik (beteg vagy szabin van), annak a főnök maga végzi el a feladatát. Ott meg még nem tartunk, hogy a gyártósorra kiküldjenek. :)
2012. dec. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!