Mi történik a hason lévő hájjal ha elkezdek rá edzeni?
Figyelt kérdés
Mert tudom,hogy teljesen csak akkor tűni el ha mellette ezerrel diétázok. De ha nem diétázok és mellette hasazok is akkor mi lesz vele? Mindenemet megedzem de a hasamat sose és most érdekel ez a kérdés. Elkezd fejlődni az izom de zsír ugyanúgy ott marad?2017. febr. 20. 17:43
1/5 anonim válasza:
Izmosabb lesz a hasad de nem fog látszódni a zsír miatt
Tehát nincs értelme nincs diéta nelkul
Nyilván a súlyzós edzést a kinézet miatt vegzed nem az egészség miatt
Hasedzesnek is súlyzós edzeshez tartozik és a látvány a lényeg
De ha zsíros vagy akkor nem ér semmit
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) (nem csak külső miatt , erős is szeretnék lenni :) de persze a "szépseg" se kizáró ok)
2017. febr. 20. 17:49
3/5 anonim válasza:
Ha erőre is mész akkor próbáld az 5x5 edzést
Esetleg szedjel kreatint
4/5 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem említeni, hogy lány vagyok :D szóval az 5x5 nem biztos,hogy nekem való,de a benne lévő gyakorlatokat is szoktam végezni csak más beosztással.
2017. febr. 21. 07:10
5/5 anonim válasza:
Én is lány vagyok de nem sem csinálok MÉG 5x5-ot ,elég jó erőben vagyok mert kreatinozok
Nekem az sokat segít de a kocka hasrol le fog kelleni mondanom mert azt nagyon nehéz elérni
Esetleg egy komolyabb hasizommal talán könnyebb mert hamarabb lesz látszata diéta után de ahhoz kellenek évek mint a többi izomhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!