Mit dolgoztok testépítés mellett és kb. mennyiből jön ki a kaja egy hónapban? Csak kaja semmi más! Melyek azok a munkák amik hátráltatják a fejlődést? Pl. Fizikai munka napi 10-12 órában?
Ez sok mindentől függ
Pl hogy éppen tomegelsz vagy szalkasitasz
Az h mennyi kalóriát eszel meg attól is függ mert nem biztos h neked és nekem szalkasitaskor ugyan annyit kell enned stb
Attól is függ hogy mennyire figyelsz a minőségre mert a minőséget kaja drágább ,de ha olcsón ki akarsz jönni akkor nem veszel drága kaját (pl én veszek leszállított túrót pl mansap már megromlik,vagy így sajtot ,tehát tejterméket és azokra van akár 75% kedvezmény így olcsón is kijovok)
Tojás az van otthon is mert vannak állatok
Pl akciós zöldségeket eszem
Húst is általában úgy veszem hogy akcióban van és akkor veszek több kilót és beteszem fagyra
De a lényeg hogy olcsóbban ki tudsz belőle jönni mintha altagosan ennél azt amit megkivansz
Szerintem hatraltat
Nézd meg az edzőket ők nem csinálnak mást csak edznek ,kajara figyelnek,a munkája az hogy segít másoknak ennyi
Van ideje regeneralodni és jól neznek ki
Szerintem aki fizikai munkát végez azt kicsit hátráltatni fogja,de szerintem csak annyiban hogy lassabban fog épülni az izom
Mivel sokáig csinálod a fizikai munkát így sok kalóriát egetsz (kaloriadeficitbe kerülsz és az fogyáshoz vezet,izomhoz pedig kaloriatoblet kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!