Heti 3-4 teljes testes edzés jobb?
Figyelt kérdés
Azt olvastam edzés után a fehérjeszintézis kb 2-3 napig van a tetőfokán. Így tehát jobban megéri elvileg mint az osztott ahol 1 izomcsoport heti 1x van megedzve.(azt tudom h pl mellnél besegít picit a váll,tricepsz is, de azért mégse egyezik meg egy külön teljes értékű eddzéssel). Összegezve: többször kapna terhelést az izom, heti 3x ezt suleiman féle edzéssel kombinálnám az 1 max 2 gyakorlat edzésenként nagy súllyal.2017. febr. 18. 16:43
1/8 A kérdező kommentje:
*1 max 2 gyakorlat izomcsoportonként
2017. febr. 18. 16:45
2/8 anonim válasza:
Kezdőként igen.Ha elérsz egy magasabb szintre,ott már mimdenképp érdemes áttérni az osztottra
3/8 anonim válasza:
Francokat... nyílván ezért edz sok profi pl teljestest HST-vel...
4/8 anonim válasza:
nekem eleinte teljes testedzes volt de már attaltam osztottra
sokan ajánlják az osztottat
5/8 anonim válasza:
Haladó szinten már nagy súlyokkal edzel és emiatt több idő kell a regemerálódásnak.Egy 150x5-ös sorozat sokkal jobban terheli az idegrendszert és az izmokat,mint egy 70x5-ös.Ennek az edzés végén lévő gyakorlatok is megisszák a levét.Mi értelme van 100x5-öt nyomni egy gyakorlatba fáradtam,ha frissen menne 100x10 is?Meg az edzés így már indokolatlanul hosszú lesz.Magasabb szinten már érdemes átállni az osztottra.
Ezt egy kifejezetten erőemelés és súlyemelésről szóló könyvben olvastam,szóval nem az ilyen izolációs huszárok javaslata ez
6/8 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy nekem bejön-e. Én hasonlót csinálok, nekem eddig nem tűnik rossznak, de nem rég váltottam.
7/8 anonim válasza:
HST... ha nem tudod mi az, ne kötözködj ellene.
8/8 anonim válasza:
HST amikor csak 1 sorozatot nyomsz egy gyakorlatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!