Mit csináljak, erőt akarok növelni, már 3 hónapja stangálok, ugyan ott tartok?
Figyelt kérdés
Nyár közepén belekezdtem az erőnövelésbe. Nyár végére szépen megerősödtem, minden alapgyakorlatban erősebb lettem 20-25kg-mal. De itt megtorpantam, azóta is annyival edzek, pedig eltelt 3 hónap. Edzéstervet van, azt csinálgatom. Étrendre próbálok figyelni, de nem tudom, hogy megfelelő mennyiséget eszek-e. Ennél többet nem tudok enni, mert a jelenlegi étrendemet is nehéz teljesíteni, van amikor nem is sikerül. Pihenni, hétköznapokon kb. 7 órát alszik, hétvégén pedig 10, vagy a fölött. Nem tudom mit rontok el, a 3 hónap alatt jó ha fejlődtem 5kg-ot a gyakorlatokban. Mit kéne tennem, hogy tovább erősödjek? 186cm, 88kg 15F2017. febr. 18. 14:46
11/12 A kérdező kommentje:
Inni napi 3-3,5 liter vizet iszok. Mást nem tudok meginni. Próbáltam már cukros üdítőket, de rám jön a hányinger, nagyon érzem bennük a cukrot. Az elején 3 hónap alatt 50 kg-os fekvenyomást felvittem 70kg-ra. De most eltelt 3 hónap és fejlődtem 7,5-10kg-ot.
2017. febr. 19. 09:03
12/12 anonim válasza:
Azt hittem, hogy stagnálsz. Ez így működik, egyre jobban meg kell szenvedned a fejlődésért, és egyre lassabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!