Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Venni akarok creatine ph-x et...

Venni akarok creatine ph-x et ha beveszem mindet és abba hagyom a gyúrást akkor ösze esek? és ha igen akkor menyire? Ami most van alkatom ugyan ilyenre esek visza vagy ennél kissebre?

Figyelt kérdés

#creatien
2013. jan. 12. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Creatin monohydrat por verzió, vagy AKG kötés. 1 doboz ph-x nagy változást nem kell elképzelni, főleg, hogy csak ezt "ragadod ki" a tápkiegek sorából. Nem figyelve a fontossági sorrendre.

Természetesen, ha valakinek van egy megszokott étkezése, és edz ----- majd utána plusszban valamivel még kombinálja, akkor hosszabb távon eredményesebb. Ha ebből valamit elvonunk, akkor természetesen visszafejlődés keletkezik. A szervzet nem fogja feleslegesen cipelni az izomzatot. Neki csak az agyra, és a vázszerkezetre van szüksége. ;-)

2013. jan. 12. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első kreatin kúrák hoztak tömeget meg kis erőt is.Ha keményen edzel a kúra után is nem sokat esel vissza kis viz az megy le azért.Érdemes HMB nyomatni kreatin utáni hónapban én még tovább erősödtem.
2013. jan. 12. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is a klasszikus Creatin monohydrat por szoktam venni.
2013. jan. 12. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:
mi az a HMB?
2013. jan. 12. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
A HMB a Leucin (BCAA) metabolitja. Elvileg minimalizálni lehet vele az izomvesztést, főleg diétázáskor. Intenziv edzés során csökkenti a katabolikus folyamatokat, segíti az izomtömegnövelést. Természetesen ez egy hosszabb folyamat, nem máról holnapra történő változás. Érdemes 3g/adagban használni pl. BCAA 2:1:1 vagy BCAA 8:1:1 vagy EAA kiegészítővel összekeverni. Hozzátenni szénhidrátforrást. Használhatod edzés előtti amino és/vagy fehérje koktélba téve. Edzés közbeni folyadékbevitelként. Edzés után attól függően hogy diéta, vagy tömegnövelés van 35-50g magas biológiai értékű protein és 40-50g szénhidrát tartalmú koktélba tedd bele.
2013. jan. 12. 12:14
 6/6 anonim ***** válasza:
2013. jan. 12. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!