1/21 anonim válasza:
Naturálban ennyi idősen lehetetlen. Aki meg 16 évesen nem naturál annak külön gratula.
2/21 anonim válasza:
Nálunk van 2 srác a terembe, igaz ők 18 évesek és 4 éve edzenk de 210-et 1x felhúzzák. De ők 100%-ba tartják a komoly kaját, edzés is ott van, kb. ez az életük.
3/21 A kérdező kommentje:
Ha pl. Vki 14evesen 140et felhuz,annak van eselye?
2017. febr. 16. 21:51
5/21 A kérdező kommentje:
Szal aki 14eves 140et felhiluz ,az nem natural mar eleve?
2017. febr. 16. 22:29
6/21 anonim válasza:
14 évesen ki olyan agyhalott, hogy koxoljon? :D
7/21 anonim válasza:
Aki 14 évesen felhúz 140kg-ot, annak 25 évesen a gerincközpontban épp írják ki a műtét időpontját.
8/21 anonim válasza:
--gömb--
Hát ha én 16 évesen totál gizdaként, edzés nélkül fel tudtam húzni 120 kilót akkor szerintem lehetséges.
Az más kérdés hogy mennyire gyakori.
Meg hogy mennyire egészséges.
9/21 anonim válasza:
Gömb ne beszélj már baromságokat, nem lehetséges. 120 és 200 között óriási különbség van, semmilyen következtetést nem tudsz levonni abból, hogy te 120at felhúztál 16 évesen. Teljesen más kategória a két súly.
10/21 anonim válasza:
Arra meg inkább ki sem térek, hogy ha valaki 120at felhúz totál edzetlenül, úgy, hogy fingja nincs a félhúzás technikájáról, az minden volt, csak nem szabályos. Örülj, hogy nem sérültél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!