Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azt hiszem pánikbeteg vagyok.1...

Azt hiszem pánikbeteg vagyok.16évesen lehetséges? (úgy hallottam inkább 20-40év közöttiek szoktak pánikbetegek lenni)

Figyelt kérdés
Tegnap egész nap szorongtam és féltem, de nem tudom miért. Sokszor tört ki belőlem a sírás és olyakor nehezen kaptam levegőt viszketett a kezem és az arcom, fájt a melkasom, szédültem, fájt a hasam és hányingerem volt. Anyukámmal beszélgettem az udvaron és pár percre bement és egyedül hagyott és megint rosszul lettem és elkezdtem sírni.(és még sok ilyen eset volt) Este is felkeltem és elkezdtem megint sírni. 4órán keresztül fetrengéltem mire megnyugodtam és elaludtam. Ma viszont jól vagyok és egyáltalán nem történt hasonló. Ez biztos, hogy pánikbetegség? Később is előfog jönni? Orvos nélkül is elmúlhat?
2009. júl. 14. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
16 évesen is lehetsz pánikbeteg, és akár azis lehet nálad, igen. lehet h kinövöd, de ha nem akkor ezzel együtt lehet élni, ha nemtudfsz akkor gyógyszerek.
2009. júl. 14. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
16-évcesen is lehetsz pánik pánik beteg ! de figyelj ! a pánik betegség az olyan , hogy be képzelsz magadnak mindent és nem az a pánik betegség, hogy te sirsz ha nem az , hoyfg te be képzelsz magadnak hülyességeket azmaga a pánik ! ha nem lépzelnéd be akkor nem lenne ez akkor nem lennél pánik beteg ha nem depresszios ! és ezzel aztmondom, hogy a pánik betegség az eggy beképzueltség ! a depresszio pedig valoságos betegség ! ne hidd azt hogy beteg vagy éld az életed és akkor nem lessz az , hoyg pámik betegnek érzed magad !
2009. júl. 14. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Megmnég az is a pán ik betegséghez tartozik : a lelki betegség ! pl : van eggy pattanásodés az nem mulik el akkor elki betegnek érzed magad meg a bezárkodás stbb..... ez beképzeltség ne félljjjjjjjjjjjj semmitöl hülyesség az egész !
2009. júl. 14. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehetsz az én osztálytársam is az.

16/L

2009. júl. 14. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez még csak pánikroham. Egy hónapon belül 4-5 pánikroham jelent pánikbetegséget. Könnyen lehet, hogy ez volt az első és egyben utolsó.
2009. júl. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!