Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánikbetegek! Szerintetek ez az?

Pánikbetegek! Szerintetek ez az?

Figyelt kérdés
esténként szokott olyan lenni, hogy hiába veszek a legnagyobb levegőt, mégis úgy érzem, hogy ez kevés volt, emilyatt folyton csak nagy levegőket veszek, de az elég kevésnek tűnik. talán ezt hívják légszomjnak. tegnap olyan délután 5-től szédültem, elkezdtem takarítani, hátha a vérnyomásom alacsony, hogy feljebb menjen, de nme nagyon lett jobb. majd levittem az unoköcsémet a játszóra hátha jobb lesz, de nem. ahogy felértünk, megnéztem a pulzusom, és 112 volt. amúgy is magas szokott lenni mondjuk olyan 90 az átlag.egyre jobban szédültem, majd lefeküttem, később megmértük a vérnyomásom, viszonlag normális volt. először 117/55 majd egy 10 percre rá 103/68. aztána lázamat is, hátha csak azért szédülök, mert beteg lettem(a testvérem lázas volt kb 3-4napja, és a másik testvéremnek is fáj a torka, de én nem észleltem, hogy beteg lennék) 36.8 volt, szóval mégcsak hőemelkedésem se volt. majd elkezdtem fázni, de nagyon, még takaró alatt is kicsit, és remegtem, nem tudom hogy a fázástól-e vagy csak úgy, de inkább csak úgy.aztán elaludtam. 1 óra múlva felkeltem, wc-re mentem, és már semmi bajom nem volt.előtte, szerintem, ha felállok is elájultam volna, mert fekve is majdnem. mondjuk nem tudom milyern az, mert még nem voltam elájulva, de ilyet még nem éreztem sose, mint tegnap.inni ittam eleget, mert ugye már 5óra fele szédelegtem, így megittam jó sok folyadékot, hátha az a gond. enni is ettem egész nap rendesen, de amikor a játszóról feljöttünk, akkor lett kész a kaja, és egyáltalán nme kívántam, lehet, hogyha eszek, még ki is hányom. talán ma is széfelgek egy kicsit, főleg, ahogy eszembe jutott a tegnap, de már sokkal enyhébb. utána olvastam a neten, és elég sok tünet egyezik. volt halálfélelmem is, ájulás félelmem, sőt a könyökeim zsibbattak már a vége felé, és az orrom hegy is. Lehetne ez pánik betegség? 1hét múlva szóbeli érettségi, és még nem kezdtem el úgy rendesen készülni rá, és bűntudatom is van, lehet, hogy ezért jött ki ez?
2011. jún. 15. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet pánikbetegség, de lehet, hogy a vizsga miatt csak pánikroham, ami csak akkor lesz pánikbetegség, ha rendszeresen előfordul!!! Ha legközelebb érzed, vegyél be magneb6-ot, én pánikbeteg vagyok és csak azt szedem, a háziorvosom tanácsára és segít!!!
2011. jún. 15. 10:27
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi! pont van itthon!

Egyébként apukám enyhébb pánik beteg, és azthiszem gyógyszer is szed rá, szóval ez növeli az esélyét, hogy én is az lehetek, nem?

2011. jún. 15. 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez még most volt először, hogy szédülés, remegés, de a légszomjat, már évekkel ezelőtt észrevettem, de az pár alkalom után elmúlt, de 1-2hónapja megint előjött.
2011. jún. 15. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Örökölhető a hajlam, anyukám is pánikbeteg!!!
2011. jún. 15. 10:35
 5/6 anonim válasza:
igen, ez vszínű pánikroham volt..még tudom neked tanácsolni a stresszoldó teát amit gyógynövényboltba lehet kapni..nekem az használt és a magne b6..megjegyzem én pánikbeteg vagyok
2011. jún. 15. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen, majd kipróbálom a teát!;)
2011. jún. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!