Pánikbetegek! Volt olyan észrevételetek, hogy a betegség óta romlott a kondíciótok, állóképességetek?
Persze! Nem is csoda, hiszen alig léptem ki a házból, nem mozogtam, nem tortnáztattam az agyam sem, éreztem, hogy sem fizikailag, sem szellemileg nem voltam olyan jó passzban, mint előtte.
A megoldás leginkább az, hogy nagyon meg kell akarni gyógyulni és mindent meg kell tenni a gyógyulás érdekében. Ha meggyógyultál, utána pedig újra formába lehet hozni magad.
Kedves Kérdezők és Válaszolók!
A gyógyszerektől nem lehet meggyógyulni, maximum a tüneteket lehet csökkenteni vagy elfedni!! Szívből ajánlom, hogy próbáljátok ki az autogén tréninget, nagyon hatékony a pánik kezelésére. Leírás itt:
Elvileg kéne szednem gyógyszert napi 1 frontint, de tudom, hogy rálehet szokni és vannak lehetnek mellékhatásai, ezért csak akkor veszek be , ha tényleg nagyon rossz passzban vagyok, de ilyen szerencsére már nagyon ritkán van.Inkább citromfűteával nyugtatom magam.De a fóbiámtól nem tudok szabadulni, úgyhogy hiába vagyok jól, akkor sem merek még elindulni egyedül , pedig nagyon érzem a hiányát a rendszeres sétáknak.
Az autogén tréninget ismerem,elég gyakran csinálom a relaxációs gyakorlatot, valóban nagyon jó .Nyugtat, pihentet, segít elaludni, ad egy kis energiát.Nagyon hasznos dolog.
Küldök egy linket, ebben a relaxáció(autogén tréning)technikáját is elolvashatod.Így már Te is fogod tudni gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!