Pánikbetegség 16évesen? Lehetséges? :S
Olyan 1 hónapja kezdődött az egész, én személy szerint produkálom a wikipédia szerinti tünetek összességét.
Link hozzá: [link]
Ma megyek háziorvoshoz, tud vele valamit kezdeni, továbbküld? Hová utalhat be? :S
Köszi előre is.
(gyengébbek kedvéért nem vagyok emo és nem vagdalom magam.-.-)
Szia! Valószínüleg egy pszihológushoz fog elküldeni, vagy pedig jobb esetben csak elmondja hogy mit csinálj hogy le tudd küzdeni magadban a pánikot!
Nekem 18-19 éves koromban jelentkeztek az első tünetek, de próbáltam úgy leküzdeni hogy kerültem a stresszhelyzeteket próbáltam pozítivan és optimistán hozzáállni a dolgokhoz és így sikerült uralkodni a pánikbetegségen pedig volt olyan hogy hetente 3-4 pánikroham is tört rám! Ja és én nem fordultam vele orvoshoz!
Utaltasd be magad hipochondriával!
Nehogymár a WIKIPÉDIÁRÓL diagnosztizáld MAGAD!
Ez nonszensz.
Előző: Neked ritkapocsék háziorvosod lehet:D
Egyébként ha tényleg pánikbeteg vagy, inkább pszichológushoz kéne menni. De előtte menj a háziorvoshoz, hátha kiderül hogy csak valami átmeneti dolog...
Köszi a választ, a vizsgálatok és az orvos szerint is oda kell mennem, kaptam is beutalót...
Köszi a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!