Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha az izmot növelem, hogyan...

Ha az izmot növelem, hogyan tudjam, hogy nem zsírra híztam?

Figyelt kérdés
18/L

2017. febr. 10. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:

A testsúlyodból és a testzsír-százalékból ki tudod számolni, a testeden levő zsír tömegét. Ha ez nem változott számottevően, akkor izomban fejlődtél.

Kis ingadozásra szerintem nem érdemes adni, mert a testzsírmérés pontossága elmarad a testsúlymérés pontosságától.

2017. febr. 10. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy olvasol sokat a tömegnövelő étrendekről, aztán össze rakod az első étrendedet, majd eljársz rendszeresen súlyzós edzeni, vagy edzhetsz felőlem saját súllyal is... 2hetente ráállsz a mérlegre és a kapott adat alapján toldozgatod foltozgatod a kiszámolt étrendedet...

+ veszel egy centit és odafigyelsz, midnek mekkora a kerülete, a csóka szavai alapján:

[link]

2017. febr. 10. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:

mérleg+tükör kombináció

testzsirszázalékra azért ne figyelj, mert nincs neked annyi pénzed hogy PONTOS mérésre el tudj menni, a mérleg meg a kis akármi vackok meg hlyeséget irnak

2017. febr. 10. 08:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Vannak házi többpontos mérések, amik állítólag elég jók, bár ezekhez nem értek.

Ez az egyik.

A másik, hogy magadra nézel, megfogod a hasad vagy ahova jobban hízol... Valahogy én látom, hogy izom van rajtam vagy zsír. Nem pontosan, persze, de elég jól.

Illetve ha feljön havi 2 kiló, akkor biztos lehetsz benne, hogy az nem csak izom... De víz is lehet, szóval pánikba nem kell esni tőle.

2017. febr. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!