Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Januárban kezdtem az edzést...

Januárban kezdtem az edzést (súlyzós+kardió) 58kg voltam. Mai nap 61kg. A kajára odafigyelek, + fehérjét (myofusion vagy syntha 6) iszok edzés végén. Nem híztam kicsit sokat közel egy hónap alatt? 170cm/25 éves/ lány

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nézz a tükörbe! Mit látsz? Tetszik, vagy nem? Tök mindegy, hogy mit mutat a mérleg. Ha zsírosabb lettél, vegyél vissza a kajából.

Az általad fogyasztott fehérjék nevetségesen túlárazottak. Synthában 50% fehérje van, és 8000 kg kilója. Viccnek is rossz.

2017. jan. 29. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
8000 Ft/kg. Nem vagyok ma valami fitt agyilag.
2017. jan. 29. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ténylegesen 8000/kg-ja gyorsan felejtsd el szerintem..

Annyiért MyProteinnél akcióban néha 2.5 kg-ot veszel..

2017. jan. 30. 00:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Ajándékba kaptam, ingyen volt :D
2017. jan. 31. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, úgy jó. :) De ha veszel, akkor ezeket pont nem ajánlanám. De ha a kajára odafigyelsz, és megvan belőle a fehérje, akkor nincs is rá szükséged.
2017. jan. 31. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!