Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van kajálási problémám?

Miért van kajálási problémám?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nagyon precízen 3 óránként eszem,ugyanakkora adagokat. Miért van az hogy valamelyik étkezés nem megy? Minden nap van legalább egy eset hogy kifordul a belem ha a kanalat a számba veszem...mi befolyásolja ezt? Nem látok összefüggést abban se hogy nyugodt vagy stresszese a napom. A mozgás is minden nap egyforma, reggel futópad aztán ülőmeló este edzés. Vasárnap pihi.Nagyon jó lenne ezt megfejteni!

Köszi!

2017. febr. 7. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne egyél 3 óránként.
2017. febr. 7. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
#1 +1, nem kell 3 óránként enni, az egész napi bevitel a lényeg, ehetsz csak 2-szer is egy nap ha úgy jobb
2017. febr. 7. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy robot. Én kb. ugyanakkor eszem, ha nagyon ritkán nem megy, kevesebbet (bepótolom később, nem gond), de általában kb. ugyanannyit is. Nos, van, amikor iszonyúan jóllakottan ülök ebédhez, van, hogy éhesen. Mindkét esetben szokott menni az 1000 kcal, ez elég kicsike mennyiség. Tudom, hogy van, akinek nem így van, az bizonyára többször eszik, mint én és kész.

Olyan is van, hogy néha nem kívánod az adott ételt, olyankor én eleve mást készítek (azért nem dőlnék a nem létező kardomba akkor sem, ha ez nem lenne opció. megeszem, ami alkalmas tápanyag).

Ha végképp nem bírom a térfogatot, eszem pár tömény falatot. Napi több kiló főtt rizs nekem se menne, de van választási lehetőség.

2017. febr. 7. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
3-as: tömegelek ezért tolnom kell a tápot. Köszi a válaszokat
2017. febr. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!