Hogyan tudnám feszesíteni a bőrt a testemen?
Figyelt kérdés
15/F 178cm 70kg
Nem vagyok egyaltalan kover, nincs is rajtam szerintem zsir, viszont a borretegem mintha picit vastag lenne, es az izmaim nem ivelodnek ki rendesen ami kisse felb**z mert kondizok egy ideje, es van is eredmenye csak nem lathato a franya bor miatt..:/ Ilyenkor szalkasitani kell? Vagy mit kene csinalni? Nem akarok a kaja mennyisegen valtoztatni, mert rugbyzek, es meg nonom, izmosodnom is kene..:D
2017. febr. 6. 14:30
11/14 A kérdező kommentje:
Juliusba mentem eloszor kondiba, de soha nem edzettem rendszeresen, mindig is voltak kihagyasaim.. Etrendre sose figyeltem.. De mondjuk honaponta konditerembe 10szer edzek kb.. Most szeretnem ezt rendszeresiteni.
2017. febr. 6. 16:56
12/14 anonim válasza:
Azért nem ívelődik az izmod, mert nem elég fejlett. 60 kg-os fekvenyomással biztos nincs nagy izomtömeged, de ebben a korban szépen tudsz fejlődni, ha jól edzel és kajálsz.
13/14 anonim válasza:
60kg? Na ne nevettess kisgyerek. Én annyival bemelegítek be. 30 ismétlést nyomok bele, majd felrakok még, mer túl könnyű. 13/l
14/14 anonim válasza:
Tehát: Ha nincs rendszer és /vagy progresszió az edzeseidben, nem figyelsz a kajára,gondolom nem is kardiozol,akkor biztos szinte,hogy a bőr alatti zsirretegtől "vastag" a bőröd. Ahhoz,h feszes legyen,és alatta látszódjon a kidolgozott izomzat kemény edzés kell,rendszeresen,és ha nem is 100%os étrend,de oda kell azért figyelni a makrókra,ha komolyan gondolod az egészet. Lassan a legjobb korba érsz,tele vagy tesztoszteronnal, 2-3-4 év alatt elég jó formát lehet összehozni,ha igazán akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!