Ezekkel a dolgokkal mennyi idő alatt lesz látható változás a testemen?
Figyelt kérdés
Naponta szoktam itthon edzeni, már 3napja folyamatosan csinálom ezeket.
50Gugolás.
50Hasprés.
25Lábemelés kézzel együtt(Hason)
50Lábujjhegyre állás, és vissza(Falnál). Ennek pontosan nem tudom, hogy mi a neve. A lényeg, hogy érzem a hatását:DDd
Mivel fekvőtámaszból nagyon tré vagyok, ezért csak 20-at szoktam.
Kb mennyi idő, mire látható lesz a változás? Miket csináljak még itthon? Az étkezésemen is változtattam!:)
2016. nov. 12. 17:11
1/3 anonim válasza:
Húzódzkodás, tolódzkodás, fekvő, kézállásból karhajlítás, guggolás/felugrás, lábemelés/L-sit.
Ezek az alapgyakorlatok.
2/3 anonim válasza:
inkább keress egy kezdő calisthenics videot, ahol kapsz egy struktúrált edzéstervet, miből mennyit csinálj pihenőidőkkel stb, a random csinálok néhány gyakorlatot minden nap, sajnos nem fog hosszútávon semmire se vezetni. De emellett persze az étrend legyen rendben
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2016. nov. 12. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!