Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám feszesíteni a...

Hogyan tudnám feszesíteni a bőrt a testemen?

Figyelt kérdés

15/F 178cm 70kg

Nem vagyok egyaltalan kover, nincs is rajtam szerintem zsir, viszont a borretegem mintha picit vastag lenne, es az izmaim nem ivelodnek ki rendesen ami kisse felb**z mert kondizok egy ideje, es van is eredmenye csak nem lathato a franya bor miatt..:/ Ilyenkor szalkasitani kell? Vagy mit kene csinalni? Nem akarok a kaja mennyisegen valtoztatni, mert rugbyzek, es meg nonom, izmosodnom is kene..:D

2017. febr. 6. 14:30
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Testzsir %: 9%
2017. febr. 6. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem 9% a tzs. És nem a bőröd vastag, hanem sok zsír van és semmi izom. Gondolom tipikus skinny fat. Kell tovább edzeni és figyelni az étkezésre.
2017. febr. 6. 15:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Segitseget kertem nem okoskodast..:) Sportorvosin mertek a testzsirt, izmom van, mert duci voltam, lefogytam, latszott az izmom, de mostanaba viszont megint visszaszedtem par kilot.. 60 kilot nyomok fekve, akkor nincs izmom? xD Gratulalok baratom, na csokollak
2017. febr. 6. 15:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Össze ne pisáld magad a 60 kilótól. Sokan annyival kezdenek. Ha pedig nem látszik az izmod, akkor hájas vagy. Nincs mit mesélni.
2017. febr. 6. 16:00
 5/14 A kérdező kommentje:
Na jo latszik h nem ertessz a temahoz..:) 15 evesen 60kg fekve rohadt jo eredmeny, nezz utana. Probalsz okoskodni de nem megy, sajnalom..:P
2017. febr. 6. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen beképzelt.

Bence kiröhögne a 60kg-os fekve nyomásoddal, ő is 15 éves de bemelegítésként nyom annyival, pedig ő se erőemelő...

És amit mondasz lehetetlen, szóval rakj fel egy képet, ha nem raksz fel akkor csak azt tudja mindenki mondani, mint az előző hozzászóló, a bőr nem teszi fedetté az izmot, csak a zsír és a víz.

2017. febr. 6. 16:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Hu bammeg van gond szovegertessel. Latszodik az izom, csak nem ivelodik ki jol ahogy leirtam. Masreszt meg gondolkozz mar azon amit irtal. Ha 15 emberbol 13 egy darab almat eszik egy nap, a 14. 2-t, viszont a 15. 5 darabot eszik, akkor a 14. nem atlagon feluli, csak mert van nala sokkal jobb? Ne nevettes mar:D
2017. febr. 6. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Nehogymár olyanokhoz hasonlítsd magad akik nem edzenek, akik edzenek 15 évesen lazán kinyomnak annyit jópárszor, kivéve ha most kezdték.
2017. febr. 6. 16:32
 9/14 A kérdező kommentje:
Eltertunk a tematol. Jogosan hasonlitom hozzajuk magamat, mert itt arrol van szo, hogy olyat mondd az a gyoker valaszolo h nincs rajtam izom, de azert nyomok 60kgt. Gratula
2017. febr. 6. 16:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Na,pofa be! Mióta edzel,és milyen az edzesterved /étrended? Amúgy én még tomegelnék a helyedben nagyjából tiszta kajával,aztán május körül bedobnek egy 6 hetes diétát. Nem,nem a strand miatt,hanem amit írtál,h definialtabb legyen az izom.
2017. febr. 6. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!