Hogy kezdjek kokszolni?
7 éve folytaton intenzív súlyzós edzést. Az utobbi 1 évben szinte semmit nem fejlődtem ( kaja, edzés 100%os).
Hogyan kell elkezdeni a kokszolást? Orvoshoz kell fordulni? Hol szerezhető be?
Korai ez 19 évesen?
Koksz.info oldalon beszerezhető!
Én azért több embert megkérdeznék arról hogy hogyan van ez az egész. Olyan aki jártas már ebbe.
kaja, edzés 100%-os?WTF!?nem ezektől fogsz nőni, hanem a pihenéstől(alvás).(a kaja csak akkor 100% ha nem eszel semmit.Mindenben van méreganyag amit a tested lebont.)
Milyen az az "edzés"?Érdemes nem csak az izmokra hanem az idegrendszere is időt fordítani!
Hát orvoshoz lehet fordulni, sőt ajánlatos!EGYEDÜL NAGYON VESZÉLYES ELKEZDENI, HALÁLLAL VÉGZŐDHET A DOLOG!!!
Ha versenyeken szeretnél indulni egyből felejtsed el a doppingot.Ha kiderül elveszik az érmet(ha egyáltalán lesz).
Szerintem is korai. Foleg, ha nincsenek verseny ambicioid, csak a strandon akarsz jol kinezni. (Mivel nem irtad, hogy lenne, ezert gondolom...)
Olvass sokat. Informalodj. Es ha megis oda jutsz, elotte menj el egy teljes kivizsgalasra, maj es vese funkcio vizsgalattal, hogy minden rendben legyen!
#4-es :DDDDDDDDD
Ez nem normális.
Vérvétel is kell majd több meg orvosi felügyelet (magánklinika) de majd arról is találsz infót ha eleget olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!