Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány gramm fehérjét isztok...

Hány gramm fehérjét isztok meg 1 nap?

Figyelt kérdés

Mennyit isztok meg?

Mennyi idősek vagytok és mióta csináljátok ezt?

Előre is köszönöm!

2017. febr. 6. 11:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

4-es ne beszélj már zöldeket, menjél aludni

én 20g vagy 40g attól függően, hogy mit ettem, ha hiányzik még 40g fehérje a napi mennyiségből akkor úgy viszem be, de van hogy 1 hétig hozzá se nyúlok mert eszek eleget

2017. febr. 9. 14:13
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem edzettel kozvetlenul elotte, a szervezeted nem fogja felvenni.
2017. febr. 9. 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Aha szóval ha valaki nem edz annak a testében nem zajlik sejtépítés egyáltalán soha és nem épül be semennyi fehérje sem. Istenem te mekkora idióta vagy.
2017. febr. 9. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

"Istenem te mekkora idióta vagy."

Birom, ahogy (valoszinuleg) a shop.builder emberei nyomatjak minden forumon, hogy vedeljetek csak szepen a feherje shake-et, jo az nektek. :D Nyilvan szuksege van a szervezetednek feherjere, csak nem egy adagban annyira, az elsonek meg kifejezetten rossz, ha nem edzes utan issza a shake-et.

2017. febr. 9. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Én seholnem írtam azt hogy vedelje a fehérje shaket te primitív. Olyan adagban? 200g húsban van alapból 40g tiszta fehérje, mi az anyádról is beszélsz amúgy? Még jó, hogy az emésztés és a beépülés 1 perces folymat igaz és te pontosan kiszámoltad, hogy kinek mennyi tud beépülni, hasznosulni és, hogyan. Gyökér
2017. febr. 9. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:
te közvetlen fehérjézős gyerek, aki nem edz az nem használja fel a fehérjét? ne oszd már az észt, full hlye vagy mindenhez, összeolvasod itt a tápkiegboltok oktatóanyagát, hogy xy időn belül kell xy cuccot bevinni, amit csak tőlük lehet megvenni, vedd meg a fél myproteint nekem 8, de ne terjeszd a fszságaidat
2017. febr. 9. 18:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Halljátok ilyen hülyeségen vitatkozni. Először is józan paraszt ésszel minek szedjen fehérjét aki nem csinál ilyen sportot. Másodszor ha csinálsz ilyen sportot akkor nem csak akkor kell bevinni azt a fehérje mennyiséget amelyik nap edzel.
2017. febr. 9. 19:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Figyelj kisfiam, tisztázzuk akkor. Én nem "szedek" semmit. Én van olyan nap, hogy iszom egy turmixot amibe többek között rakok 50g tojásproteint ennyi. Nem azért mert KELL, hanem mert szeretem a turmixot is és begolyóznék ha minden egyes nap ugyanabból álna a táplálékom. Ezen kívűl az egyetlen tápkieg amit fogyasztok az egy multivitamin és ennyi.

Az amit ez a jóképességű állít a fehérje felszívídásról meg egy orvitális hülyeség ezért áltam belé. A shop builderes személyeskedésével meg messzebb sem lőbetett volna a valóságnál. Aki napi 200 grammokat megeszok porból az nyilván hülye, de aki ilyen baromságokat állít a felszívódással kapcsolatban, az megint csak egy fogalmatlan idióta.

2017. febr. 9. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
17 te is nagy IQ betyár vagy, ki mondta hogy bárki is szedjen fehérjét? amikor azt irtam hogy aki nem edz az is felhasználja, akkor nem a porra gondoltam hanem esetleg valami kajára, tudod abból is lehet fehérjéhez jutni
2017. febr. 9. 19:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Fogjátok már fel, hogy csak azért mert egy élélmiszer por formában van attól még ugyanúgy meg fogja emészteni az is aki egyáltalán nem edz. Nyilván izmot nem fog belőle építeni mivel ahoz kell az edzés is. De ilyen tekintetben tökmindegy, hogy az porból van vagy húsból. Nem kell belőle kilószámra zabálni, ahogy semmiből sem, ennyi a történet.
2017. febr. 9. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!