Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ciki teremve járnom (? )

Ciki teremve járnom (? )

Figyelt kérdés

Olyan ciki edzőterembe járnom..semmi izom főleg amikor fekve súlyzózok 15 kg-val..

A többiekhez képest olyan gizda vagyok...kb naponta kijavítanak ha valamit rosszul csinálok persze ezzel semmi bajom nincs csak olyan amatőrenk érzem magam..meg edzés után olyan furán néznek amikor iszom a tömegnövelőm..65kg 177cm 16 éves srác

2017. febr. 2. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Lényeg, hogy járj rendszeresen. Igyekezz megtanulni a gyakorlatok szabályos kivitelezését. Értelmes emberek értékelni fogják az igyekezetedet. Ha meg edzel rendszeresen, hamar megjön az eredmény és gyorsan növekedni fog az erőnléted. Kezdőként lehet leggyorsabban fejlődni. Pár hónap alatt rá sem fogsz ismerni korábbi önmagadra. Ezt mások is látni és értékelni fogják rajtad.
2017. febr. 2. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Bizony, nem sokáig fogsz 15 kg-mal nyomni, ilyenkor még lehet jól fejlődni, ráadásul a legjobb korban vagy, most kezdenek beindulni a hormonjaid, amik az izomtömeg kialakulásáért is felelnek. A kajára is figyelj oda, ne csak a tömegnövelőre hagyatkozz!

Azzal nincs semmi baj, ha kijavítanak, abból csak tanulni fogsz. Majd belejössz, és fél év múlva már egész más érzéssel fogsz lemenni a terembe. Meg az utcára is más önbizalommal fogsz kilépni. Abba ne hagyd, soha nem lesz olyan lehetőséged fejlődni, mint fiatalon. Én 30 évesen kezdtem, soha nem fogok naturálként komoly fizikumot összehozni. Rohadtul bánom, hogy nem voltam kitartó fiatalon, és nem edzettem. Egész más ember lennék most fizikailag és lelkileg is.

2017. febr. 2. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást
2017. febr. 2. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!