Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyibe kerülne konditerembe...

Mennyibe kerülne konditerembe járnom?

Figyelt kérdés
Szeretnék edzeni,viszont magam nem lennék benne biztos hogy tudnám,hogy mit is kellene csinálnom a konditeremben,mondjuk a fekve nyomáson kívül,így valószínű hogy szükségem lenne egy edző-re.Mennyibe kerül egy ilyen bizonyos személy fizetése?alkalmanként?óránként?Nyilván nem mindenki ugyanannyiért vállal el,de mégis mire lehet számítani?
2016. okt. 26. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egy személyi edző átlagosan edzésenként 2500-3000 forintot kér el, de lehet találsz olcsóbbat, illetve sokkal drágábbat is
2016. okt. 26. 21:31
 2/11 A kérdező kommentje:
uhh az nem kevés.Bár azt gondolom,hogy azért talán nem olyan ördöngösség az edzés,voltak régen testnevelés órák,jó is voltam benne :D A gépeken a legtöbb helyen talán vannak leírások is.Teljesen kezdőként el lehet indulni egy konditeremben egyedül?Sajnos nincs kivel mennem és nincs semmi segítségem,max internet. Táplálkozás tudom nagyon fontos,viszont nagyon finnyás vagyok és étvágytalan ez sajnos megint nem túl pozitív erre az irányra nézve.
2016. okt. 26. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
a kaja az olyan hogy vagy betartod vagy nem, viszont pl. vannak rossz gépek, vagy gépeket lehet rosszul használni, szabad súlyoknál meg főleg, ott még nagyobb a sérülés veszély, ha nem is edzőt, de valami ismerőst kérj meg aki kicsit jártasabb a dologban
2016. okt. 26. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Olvasd el a sárga kapszula című ebookot

+

[link]

2016. okt. 27. 06:44
 5/11 A kérdező kommentje:
ez az alapismeretek leírás ez nagyon jó és egyszerű feladatok vannak benne. köszi
2016. okt. 27. 08:45
 6/11 anonim ***** válasza:
itt a gyakorlatokat is megtalálod, sokhoz van videó is: [link]
2016. okt. 27. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Shopbuilder oldalt én is ajánlom :)

Anno én is egyedül vágtam neki a kondizásnak, sokat olvasgattam meg olvasgatok most is neten utána a dolgoknak.

Youtubon is pl csomó tipp van, vannak fent edzéstervek is pl biotech oldalán is.

Van olyan kondi ahol van teremedző, neki az a dolga, hogy segitsen pl ha egy gépet nem tudod hogy kell beállitani :)

Hajrá! :)

2016. okt. 27. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább külföldi sportolók videóit ajánlom, pl. Alan Thrall, ha tudsz angolul, magyarul a Powerbuilder weboldalon magyarázzák el jól a gyakorlatok helyes végrehajtását. Kezdőként amúgy is felesleges gépeket használnod, tanuld meg inkább az alapgyakorlatokat (elemelés, guggolás, fekvenyomás, evezés, vállból nyomás), sokkal többre mész velük.
2016. okt. 27. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is Alan Thrallt ajánlanám. Illetve itt gyakorin is olvasgass és próbáld kiszűrni kiknek lehet adni a szavára.
2016. okt. 27. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 és mégis ki ajánlott neki gépeket?
2016. okt. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!