Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 év után lementem konditerem...

15 év után lementem konditerembe. Ez manapság a trend?

Figyelt kérdés
Anno a 90-es évekbe sok teremben edzettem. Most rövid idő alatt 3 teremben is voltam és meglepett amit láttam. Mindhárom terem tele volt zsúfolva gépekkel! Amikor én jártam akkor is voltak gépek, de fele ennyi. Minek ez a sok gép? Az egyik terembe már közlekedni is alig lehetett. A "legviccesebb" pedig az volt amikor edzés végén gondoltam csinálok pár felülést. Kerestem a római széket, de nem láttam sehol. Elég nagy terem volt így megkérdeztem egy ott dolgozót merre találom. Erre rámutatott egy gépre. :DDD Igen, már a római szék is gépesítve lett. Gondolom ez nem újdonság annak akik járnak, de én fogtam a fejem rendesen. :D
2016. okt. 17. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valtozik a vilag. A gepek meg jok. Hasznald oket ;)
2016. okt. 17. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Kinek mi a zsúfolt?

Nálunk nincs zsúfoltság, kényelmesen el lehet férni.

A római szék meg egyáltalán nem egy ritkaság még manapság sem :D

De valóban sok "divatos" terem nyílt.

2016. okt. 17. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Gépen jobb hasazni, szóval használd egészséggel :D
2016. okt. 17. 13:48
 4/12 A kérdező kommentje:

3,Köszi. :) Végül inkább nem hasaztam. nem akartam b ziskodni azzal a géppel. :)

Lehet velem van a gond, de nekem ez már tényleg túlzás volt. Egy dolog viszont bejött. A futópadok. Minden mostani teremben volt jó néhány. Anno jó ha 1-2 db volt a termekben.

2016. okt. 17. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
jók a gépek, de személy szerint úgy tekintek rá mint a fehérjeporra, nekem mindkettő csak kiegészités
2016. okt. 17. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Nos a 90-es években még divat volt a római, de ma már köztudott, hogy szétcseszi az ízületeket.

Gasra ott a lábemelés, hasprés, haskerék stb amik sokkal kíméletesebbek a rómainál...

Egyébként "szétt szakadt" agyúrós társadalom, van a mainstream a zsúfolt nagy termek dugig gépekkel, dugig fura üzletemberekkel, és bomba seggü csajokal...

Vannak "garázs termek" most nyílik egy aminek a neve is ez, ezek kisebbek, nem is zsúfoltak, családias légkör szokott összejönni itt is vannak gépek, de az alacsony költségvetés miatt jellemzőbb a szabad súly... na meg vannak a crossfit meg ellentmondásosa a "streetworkout termek" ezek is szabadsúllyal meg húzódzkodókkal, gyűrűvel vannak tele, csakhogy ide járnak a legnagyobb számban a mindenkinél mindent jobban tudó csíracsiskák, megmondó emberek... tisztelet a kivételnek...

Én azt javaslom ha zavarnak a gépek keress egy kis termet amin látszik, hogy alacsony a költségvetés... úgyis csak olimpiai súlyok rúd kell meg egy erőkeret a teljes testre... :)

2016. okt. 17. 14:47
 7/12 A kérdező kommentje:

6, Köszi!

Nagyon már nincs kedvem keresgélni. Ami a közelünkben van az pedig sajnos a zsúfolt típus. Valahogy majd megszokom.

Súlyok vannak szerencsére és olimpiai rúd is. :)

2016. okt. 17. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

Álomterem :)

2016. okt. 17. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Hajajj utolso. Ilyen kene itthonra a garazsba :D
2016. okt. 17. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó nagy garázsotok van :D
2016. okt. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!