15 év után lementem konditerembe. Ez manapság a trend?
Kinek mi a zsúfolt?
Nálunk nincs zsúfoltság, kényelmesen el lehet férni.
A római szék meg egyáltalán nem egy ritkaság még manapság sem :D
De valóban sok "divatos" terem nyílt.
3,Köszi. :) Végül inkább nem hasaztam. nem akartam b ziskodni azzal a géppel. :)
Lehet velem van a gond, de nekem ez már tényleg túlzás volt. Egy dolog viszont bejött. A futópadok. Minden mostani teremben volt jó néhány. Anno jó ha 1-2 db volt a termekben.
Nos a 90-es években még divat volt a római, de ma már köztudott, hogy szétcseszi az ízületeket.
Gasra ott a lábemelés, hasprés, haskerék stb amik sokkal kíméletesebbek a rómainál...
Egyébként "szétt szakadt" agyúrós társadalom, van a mainstream a zsúfolt nagy termek dugig gépekkel, dugig fura üzletemberekkel, és bomba seggü csajokal...
Vannak "garázs termek" most nyílik egy aminek a neve is ez, ezek kisebbek, nem is zsúfoltak, családias légkör szokott összejönni itt is vannak gépek, de az alacsony költségvetés miatt jellemzőbb a szabad súly... na meg vannak a crossfit meg ellentmondásosa a "streetworkout termek" ezek is szabadsúllyal meg húzódzkodókkal, gyűrűvel vannak tele, csakhogy ide járnak a legnagyobb számban a mindenkinél mindent jobban tudó csíracsiskák, megmondó emberek... tisztelet a kivételnek...
Én azt javaslom ha zavarnak a gépek keress egy kis termet amin látszik, hogy alacsony a költségvetés... úgyis csak olimpiai súlyok rúd kell meg egy erőkeret a teljes testre... :)
6, Köszi!
Nagyon már nincs kedvem keresgélni. Ami a közelünkben van az pedig sajnos a zsúfolt típus. Valahogy majd megszokom.
Súlyok vannak szerencsére és olimpiai rúd is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!