Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 év után lementem konditerem...

15 év után lementem konditerembe. Ez manapság a trend?

Figyelt kérdés
Anno a 90-es évekbe sok teremben edzettem. Most rövid idő alatt 3 teremben is voltam és meglepett amit láttam. Mindhárom terem tele volt zsúfolva gépekkel! Amikor én jártam akkor is voltak gépek, de fele ennyi. Minek ez a sok gép? Az egyik terembe már közlekedni is alig lehetett. A "legviccesebb" pedig az volt amikor edzés végén gondoltam csinálok pár felülést. Kerestem a római széket, de nem láttam sehol. Elég nagy terem volt így megkérdeztem egy ott dolgozót merre találom. Erre rámutatott egy gépre. :DDD Igen, már a római szék is gépesítve lett. Gondolom ez nem újdonság annak akik járnak, de én fogtam a fejem rendesen. :D
2016. okt. 17. 13:09
1 2
 11/12 mannnocska ***** válasza:

Mar a gepek is b*zisak? :D

Nem ertem ezt az analogiat...

2016. okt. 17. 21:44
 12/12 A kérdező kommentje:
8, Ez tényleg álomterem! Köszi! :)
2016. okt. 18. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!