Hogy eszitek reggelre a zabot?
Figyelt kérdés
Eddig tejjel próbálkoztam, de már hányni kell tőle2017. jan. 30. 12:26
1/3 anonim válasza:
Én mindig úgy csinálom, hogy egy rész zabpehely, egy rész víz, egy rész tej. Csak tejjel nekem túl "tömény". Csak vízzel meg nem finom.
És persze megfőzöm, nem áztatom, nem mikrózom, hanem rendesen megfőzöm. Így tuti finom. Persze nem minden reggelire ezt eszem, mert az unalmas lenne.
2/3 anonim válasza:
egy adag csokis feherjepor vizben feloldva, azzal a zab felontve, szaritott gyumolcs bele es be a mikroba 2 percre. Ugy allitom be hogy pepes legyen, de ne legyen szabad folyadek, es ne is legyen tul szaraz.
3/3 anonim válasza:
Joghurt+fél adag fehérje+zabpehely+gyümölcsdarabok banán, mazsola ilyesmi. Így ehető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!