Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor helyett milyen...

Fehérjepor helyett milyen táplálék kiegészítőt ajánlotok testerősítéshez?

Figyelt kérdés
A normál fehérjeport (biotech usa) nem tudom meginni, mert hányingert okoz. Valami kapszula van por helyett? Vagy valami másféle fehérjepor?
2017. jan. 27. 10:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egy tojás szerintem olyan 50 gramm körül van +- mérettől függ
2017. jan. 27. 14:30
 22/24 Zedricht ***** válasza:

Van a biotechbe folyékony is.

Mint a szörp.

2017. jan. 27. 15:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Ember, katasztrófa vagy... valamelyik testépítő magazinban volt szó róla, hogy még Kiss Jenő is napi fél kiló alatt van. De hallod sok sikert és jóétvágyat a napi másfél kiló csirkédhez. Előbb olvass talán külföldi kutatásokat, és megvilágosodsz. Rádférne!!
2017. jan. 27. 21:00
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket.

Nos, oda kellett volna írnom a kérdéshez, hogy 168cm/52kg és 29 éves NŐ vagyok.. :-)

Se 1,5kg csirkét, se 10-20db tojást naponta nem tudok megenni. Napi 5-6 étkezés kis adagokban típus vagyok,de nem salátapárti!

Az edzést fél éve kezdtem heti 2x edzővel.Elsősorban még saját testsúlyos v kis súlyzós gyakorlatokkal vmi alapizomzat kialakítása céljából. A fehérjeport a fejlődés rásegítése végett gondoltam. Egyáltalán nem célom felfújódni hirtelen semmitől,sem izomkolosszus lenni.Csak annyi izom ami az erőnléthez jó és a még sexy nőiesség kategóriába belefér (bár ez is relatív fogalom).

Esetleg rizsfehérjére gondoltam, arról véleményetek?

A folyékony biotechnek utánajárok, mert az itteni eladó több mint tudatlan a termékeikhez.

2017. jan. 29. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!