Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor helyett milyen...

Fehérjepor helyett milyen táplálék kiegészítőt ajánlotok testerősítéshez?

Figyelt kérdés
A normál fehérjeport (biotech usa) nem tudom meginni, mert hányingert okoz. Valami kapszula van por helyett? Vagy valami másféle fehérjepor?
2017. jan. 27. 10:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Senkinek nem kell ennyi hús... a 2gramm*testtömeg nem egy varázsszám ami kell a fejlődéshez, ez pusztán az a mennyiség amitől magasabb fehérje szintézissel biztosan nem rendelkezel natural körülmények között... fejlődni lehet 1.5gramm*testtömeggel is, de akár kevesebbel is... én soha nem fogyasztok 1.1grammnál töbvet mégse vagyok egy kisdarab ember...
2017. jan. 27. 12:11
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

:D ez a harmadik világbeli marhaság meg mi?

[link]

Balázs Béla személyi edző 10kg izmot szedett fel 1 hónap alatt a fura pirulának köszönhetően!

Joh!

Most aktiválom az APB-t és írom be az összes google ads szervercímet a hosts listámba.

FUCK off GOOGLE!

2017. jan. 27. 12:11
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

# 11

Igen, hogyne.

Végülis a kisbabák is fejlődnek a főtt krumplitól, almától, répától...

Meg maguktól is nőnek mint a gomba...

Nézd már meg az Iron generations-ot.

Valóságban bemutatják, miből áll az iylen izomkolosszusoknak egy napja.

A saját edzője főz rájuk.

Alszanak, zabálnak, edzenek.

Aki ezzel leáll, az össze is esik egy év múlva.

2017. jan. 27. 12:15
 14/24 anonim ***** válasza:

"Valóságban bemutatják, miből áll az iylen izomkolosszusoknak egy napja.

A saját edzője főz rájuk. "

Pontosan... de ahohy írtam is, natural a büdös életben nem lesz olyan fehérjeszintézised mint nekik van... egy amatőr gyúrós gyerekre pont semmi nem vonatkozik abból ami rájuk igen...

2017. jan. 27. 12:21
 15/24 anonim ***** válasza:

Egy amatőr natural testépítő aki 1-1.5gramm*testtömeg fehérjét fogyasz és egy olyan közt, aki 2gramm*testtömeggel vagy többet, egyetlen egy különbség van.

A pattanások.

2017. jan. 27. 12:24
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Ok, akkor az amatőrök maradjanak meg amatőrnek, aki meg tovább akar ezen lépni, az egyen többet dolgozzon többet magán, és több eredménye lesz.

No Pain, No Gain

More Pain, More Gain.

2017. jan. 27. 12:28
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Milyen testtömeg Kg-ról regélsz nekem?

Akkor nekem 170 grammfehérjét kéne ennem egy nap?

Éhen is halnék haver, mert az még 10 db főt tojás sincs

Egy db tojás ugyanis kb 35 gr.

Ennyit egy reggelire megeszek, tojáskrém formájában akár joghurttal, vagy mással botmixerelve, reggel 6 kor.

10 kor meg már éhes vagyok.

Nemtom ki hogy van itt aa testépítéssel, de én nem gyúrok jelenleg, bár régebben sportolgattam valamicskét, de hogy az asztal alá zabálok bárkit ebben a súlycsoportban, az fix!

Képzeld ha edzenék...

2017. jan. 27. 12:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Hajajajj... Igenis keveseknek kell 2g/ttkg (felesleg nélkül) fölé menni. Igen, egy 230 centis izomkolosszusnak sok fehérje kell, kezdő gyúrós magyar fiúcskának más az igénye.

35 grammos tojások, na abból nem sok a 20 darab, az rendben van. Az 95 gramm fehérje, nekem pont jó, ha elég aktív vagyok mellé.

De a másfél kiló csirkemell 370 gramm fehérje, brutális. Ne hasonlítsd már össze a kettőt.

Éhen halsz, ha CSAK a szükséges fehérjét viszed be? Igen, ez természetes, mindenki így van vele. Mégis ki alapozza a kalóriabevitelét a fehérjére? Arra a szénhidrát és/vagy a zsír van. Ez nagyon alapdolog, illene tudni mindenkinek.

Ami a kérdezőt illeti, szerintem is egyen ételt, főleg, ha nem szereti a fehérjeport. Fél kiló hús vagy tizenpár tojás vagy ez is, az is, sajt, túró, zöldségek, gabonák, annyi lehetőség van. Az állatiakkal egyszerűbb, általában fehérjedúsabbak és komplettek is, de a növények is besegíthetnek, ha kell.

2017. jan. 27. 13:15
 19/24 anonim ***** válasza:
35 grammos tojás? Wtf? Struccot tartasz otthon?
2017. jan. 27. 13:31
 20/24 anonim ***** válasza:
7milliárd ember él a földön más más anyagcserével ne azzal méregessük már egymás falloszát, hogy ki miből mennyit tud enni... én meg vegan vagyok és napi 2-3kg növényt megeszek...
2017. jan. 27. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!