Egyelore csak kezi sulyzoval tudok guggolni. Hany kg-osat hasznaljak? 165 cm/54 kg/N
Figyelt kérdés
Egyelore csak ez elérhető.2017. jan. 24. 18:19
1/6 anonim válasza:
Amennyivel 8-10 ismétlésnél több nem megy.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors választ!
2017. jan. 24. 18:30
3/6 anonim válasza:
Amennyi neked kell. 8-12 ismétlés szimpatikus számomra, ez elég megszokott ismétlésszám, azt hiszem, de ha mást akarsz, akkor lődd be ahhoz a súlyt. Én az első hónapokban üresen is alig tudtam guggolni, most annyival guggolok, amennyivel bicepszezek, bár elvileg megy a duplájával is, csak utálom. Egy ponton majd muszáj leszek felhozni, de a lábizmom érdekel jelenleg a legkevésbé. Ha te normál ember vagy, akkor csináld annyival, amennyivel bírod, természetesen.
Van kétkezes rudam is, de azt nem bírom felemelni keret és segítő nélkül a guggoláshoz szükséges súllyal s nyom is. Semmi baj az egykezesekkel, amíg meg tudod pakolni.
4/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm szépen a hasznos valaszt!
2017. jan. 24. 18:37
5/6 anonim válasza:
Én is kézi súlyokkal kezdtem, két 6 kilóssal, és fokozatosan emeltem. A lényeg, hogy megtanuld a helyes technikát. Ha már megy két 9kg-ossal, akkor válthatsz a nagy rúdra, ami 20 kg. Vagy kezdheted a kisebb egyenes rúddal is, ha van a teremben az kb. 8-10 kg, és úgy megszokod a mozgást a rúd alatt is.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm!
2017. jan. 25. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!