Tönkreteheti a vesémet a fehérjepor?
Egy ideje fehérjeport fogyasztok (napi 70 g) és gyakran érzek nyomást a vesémben, ez a fehérje miatt van vagy normális?
Tönkreteheti a vesét?
Nyilvánvalóan a fehérjegyártók lobbiznak az ellen, hogy tönkreteszi, de ki tudja mi az igazság. Nem akarok veseátültetést.
A szójafehérjétől pl nem voltak ilyen tüneteim pedig az biotech szar powerje volt.
Most m..h..n-t használok és persze biztos ideírja majd valamelyik médiafigyelős, hogy attól biztos nem. de attól viszont néha fáj a vesém.
Miért nem orvost kérdezel?
Mi azt tudjuk csak mondani, hogy igen lehet hogy azért, de lehet, hogy nem. Nem látunk bele a szervezetedbe, ellenben egy orvos belenézhet.
Annyira röhögök amikor az összes kondizó barmocska csak úgy tolja magába a sok fehérjét, "shaket", és a többi vacak TÁPszert! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bizony, tele lesznek itt még a dialízis központok 10-20 év múlva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
--gömb--
Az az igazság, hogy mint bármelyik más élelmiszernél, itt is előfordulhat hogy rossz minőségű terméket állít elő a gyártó. Az is előfordulhat, hogy valamely forgalmazó kicsit lenditeni akar a hasznon valamely el nem fogadható módon.
Nekem a stillmass fehérje volt karcos. Utána visszaálltam a wheyprotein.hu-ra, azzal egy darabig nem volt gond. De tavaly az is megfüstölte a motort. Kiderült, hogy ugyanattól a gyártól importálnak (elvileg vmi német). Szóval amikor jó volt a wheypro, akkor szerencsém volt. Nem ugyanaz a szállítás volt valószínűleg. Az is lehet hogy csak időnként esik le a minőség náluk, fene tudja.
Namost azóta a Dénes-Natura fehérjét szoktam venni, ha éppen veszek, ezzel még nem volt gond. Ez angol import.
Meg egyszer benyomtam 500 grammot egy nap a biotech whey izolátumából, az is teljesen oké volt.
Egyszer vettem egy doboz Full Force vaníliás wheyt, de attól puffadtam.
Ezek az én tapasztalataim.
"Az is lehet hogy csak időnként esik le a minőség náluk, fene tudja. "
Gondolom tudják mikor várható az ellenörzés :D
A biotech cuccaitól nekem sem volt soha semmi bajom, a vesebántalmakat talán rá lehet fogni a dermesztő hidegre is (vidéki vagyok)
Azt hiszitek milyen "egészségesek" vagytok? Hát nagy francokat!
Aki teljesen hétköznapi életet él: bevásárol, otthon főz hazait, százszor egészségesebb, MINT TI!!!!!!!
Közben mindig lenéztek másokat! Undorító! Hiába: Isten nem ver bottal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!