Mire jó a fehérjepor?
Teljesen kezdő vagyok ezen a téren. Azt leszámítva, hogy lehet vele sütni-főzni és kiteszi a fehérjénket, mire jó még?
Köszönöm a válaszokat.
Attól függ a kassza melyik oldalán állsz..
Az egyiken étrend kiegészítésre, a másikon paraszt vagításra és pénz szerzésre...
a fehérje lényege, hogy egyszerű,praktikus, csak a kényelem miatt éri meg, ha veszel
mhn-t vegyél ha kell
Extra fehérje. Én pl. azért szeretem, mert edzés után a gyomrom nem kivánja a főtt ételt, talán ki is hánynám úgy be tud szűkülni edzés végére.
Szóval fogok egy shakert és megiszok egy adagot. Majd másfél óra múlva, jöhet a rendes kaja és addig se éheztettem a szervezetem.
Másra nem, csak amire írtad. Hogy a kényelem, felszívódás, tisztaság miatt vonzó-e valakinek, az változó, de alapvetően fehérjebevitelre van és kész.
Akinek valamiért nehéz rendesen enni, annak hasznos, másnak felesleges vagy inkább komoly problémát jelentene a szükségtelen, terhes fehérjebevitel.
A fehérje fehérjebevitelre van, mit gondoltál, még mire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!