Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mire jó a fehérjepor?

Mire jó a fehérjepor?

Figyelt kérdés

Teljesen kezdő vagyok ezen a téren. Azt leszámítva, hogy lehet vele sütni-főzni és kiteszi a fehérjénket, mire jó még?

Köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 6. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ a kassza melyik oldalán állsz..

Az egyiken étrend kiegészítésre, a másikon paraszt vagításra és pénz szerzésre...

2017. jan. 6. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Sütni-főzni? Azt nem-igen. Éppen arra jó, hogy sütés-főzés nélkül, egyszerűen és gyorsan tudd bevinni a szükséges fehérje mennyiséget. Azt javaslom, inkább a "rendes ételeket" részesítsd előnyben, főleg, ha kezdő vagy.
2017. jan. 6. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:

a fehérje lényege, hogy egyszerű,praktikus, csak a kényelem miatt éri meg, ha veszel

mhn-t vegyél ha kell

2017. jan. 6. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha értesz hozzá, segítség a fehérjebevitelben, aztán diétában be tudod úgy vinni a fehérjét, hogy más fölösleges tápanyagokat nem viszel be.
2017. jan. 6. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Extra fehérje. Én pl. azért szeretem, mert edzés után a gyomrom nem kivánja a főtt ételt, talán ki is hánynám úgy be tud szűkülni edzés végére.

Szóval fogok egy shakert és megiszok egy adagot. Majd másfél óra múlva, jöhet a rendes kaja és addig se éheztettem a szervezetem.

2017. jan. 6. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Másra nem, csak amire írtad. Hogy a kényelem, felszívódás, tisztaság miatt vonzó-e valakinek, az változó, de alapvetően fehérjebevitelre van és kész.

Akinek valamiért nehéz rendesen enni, annak hasznos, másnak felesleges vagy inkább komoly problémát jelentene a szükségtelen, terhes fehérjebevitel.

A fehérje fehérjebevitelre van, mit gondoltál, még mire?

2017. jan. 6. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!