Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor adagolás?

Fehérjepor adagolás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 70kg vagyok es azt hallottam hogy testtomegkilogrammonkent 2 g feherjet kene naponta bevinni aminek a fele lehet feherjepor. Napi 3szor innek ha edzek es 2szer amikor nem, tehet ezt a 70grammot ennyi fele kell elosztanom naponta?
2016. nov. 27. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyél be 2-3x30g-ot. De ha nincs meg a megfelelő étrend semmit se fog érni.
2016. nov. 27. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát igen nyilván el kéne osztani több felé de a legextrémebb mennyiség amit nem szilárd fehérjéből viszel be az a össz bevitel 40%-a ...és nem 50.
2016. nov. 27. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szilárd kaja jobb mint a por. Igen ennyit eloszthatsz de én nem javaslom
2016. nov. 27. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt sose értettem, ha össze vissza kajálok egy nap akkor is megeszek vagy 130g fehérjét.. Nem hiszem el hogy 70g-ot tudsz csak megenni egy nap.
2016. nov. 27. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!