Fehérjepor+zab+dextroz reggeli előtt/után ihatok kávét, vagy változtat a felszívódásán?
Figyelt kérdés
Reggel kb indulás előtt egy órával szoktam kávézni, most, hogy elkezdtem újra diétázni (tömegnövelés) el kell gondolkodnom a napi rutinjaimon. A kávé segít az anyagcserémen. (ez a fő cél, és az éberség) Befolyásolja a felszívódást, ha igen, mikor lenne a legaktuálisabb kávéznom? (olyanra gondolok, hogy pl.: fehérje előtt/után 1-2 órával nem ajánlott a kávé).
Reggelim: Fehérje, zab, dextroz, multivitamin, glutamin.
2016. okt. 12. 19:37
1/4 anonim válasza:
Mehet, de a glutamin és a dextróz felesleges.
2/4 anonim válasza:
Akkor igyad amikor jólesik. Tök mindegy. De minek a glutamin meg a dextroz?
3/4 Lipton. válasza:
Reggelre fölösleges dextroz, gyors ch csak edzés után szükséges!
Glutamin sem kell feltétlenül reggel! ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Valóban hülyeség a reggeli dextroz, egy cikket félreértelmeztem, köszönöm, hogy ráébresztettetek, hogy olvassam el újra! :D
2016. okt. 13. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!