Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudok egy kicsit...

Hogyan tudok egy kicsit izmosabb lenni?

Figyelt kérdés
Van itthon 2 darab 1kg-os és 1 darab 4kg-os kézi súlyzóm. Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy kicsit izmosabb legyek? Nem akarok kigyúrt állat lenni csak nagyon vékony vagyok és nem szeretnék ezért azt szeretném hogy ne látszódjon hogy vékony vagyok ezért akarok kis izmot.

2017. jan. 21. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azokat dobd ki, vegyél egy terembérletet és járj el edzeni pár évig, legyél kalóriapluszban elegendő fehérjével, aztán még akkor sem leszel kigyúrt állat, hidd el. :) Csak sportosan izmos leszel.
2017. jan. 21. 11:13
 2/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
2017. jan. 21. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:
sulyzóval milyen gyakorlatot csináljak hogy kicsi izmot szedjek fel
2017. jan. 21. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Te inkább ezt ne erőltesd.
2017. jan. 21. 12:01
 5/7 A kérdező kommentje:
miért?
2017. jan. 21. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezzel semmit se fogsz elérni, járj el terembe, vagy otthon rendezz be egyet, de az nem túl olcsó dolog.
2017. jan. 21. 12:30
 7/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Belinkeltem le van írva minden. Olvasd el bakker, helyetted nem fogja elolvasni senki.
2017. jan. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!