Miért nem mozdul a hasam?
Kb 2 éve fogytam betegség miatt,hasamból 12cm ment le.Mivel beteg voltam nem tudtam sportolni,ekkor még izomtömeg nem volt rajtam. Állva jó a hasam.
De a hasam alja még is lóg ha ülök,ami számomra nagyon zavaró. (olyan mint ha zsíros lenne)
Edzek keményen,étrend nagyon tiszta,és jól megtervezett. (zsír,fehérje,szénhidrát megvan) De nagyon zavar ez a has,és nem változik sehogyan sem,minden más szépen alakul.
Már annyi pénzt beleöltem (Injekciós zsírsejtroncsolás stb)de semmi.
Beszereztem szteroidot (sajnos),de nem tudom ez mennyire segítene.
Mit javasoltok?
Milyen cuccocskát szereztél?
Diétázni kéne, nem zsírsejtroncsolni.
Olvasd el normálisan a kérdés alatti leírást utánna válaszolj,ha nem megy segítek:
"Étrend nagyon tiszta,és jól megtervezett,zsír fehérje,szénhidrát megvan.= DIÉTA.
Hát igen,nem tudom ez miért megy olyan nehezen,olyan mint ha teljesen odanőtt volna.
Stanazolol Genesis-es 10mg. Még van Primobolan de az nem tudom mennyit hozna. vagy segítene-e mert jóval gyengébb. Erőset meg nem szeretnék.
Kíváncsi lennék egy képre arról az "állva már jó"-hasról, 10-11%-ra genetikától függetlenül tiszta diétával bárki le tudja vinni a testzsírszázalékát, ott kizárt hogy lógjon..
Az megdöbbent hogy úgy adsz ki pénzt illegális gyógyszerért, hogy nem is ismered a hatását, sem azt hogy segítene-e rajtad. Ha megnézel egy profi kúrát, az alapja mindig egy tesztoszteron-észter, mondjuk propionát. Mellé jön egy más karakterű vegyület, diétában célszerűen trenbolone, hozzá pedig a drágább kémia, a növekedési hormon, pajzsmirigyhormonok stb.
Nem sokan mászkálnak 20 év felett jó izomtömeggel, 10% testzsír alatt kémia nélkül az utcán, de még a teremben sem sűrűn, biztos hogy ez neked reális cél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!