Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás, csirkemell...

Szálkásítás, csirkemell receptek. Ti hogyan?

Figyelt kérdés

Szevasztok.Nemsokára kezdem a szálkásítást,tudnátok mondani csirkemelles recepteket amik passzolnak a diétába?

Amíg tömegeltem megettem mindenhogy a csirkét:

rántva(zabliszttel panírozva,kókuszzsírban kisütve)

grillezve(itt viszont a fűszerkeverékben van bőven cukor,ami ugye nem a legjobb szálkásításnál)

csirkemell pörkölt a kedvencem.(ez marad szálkásításban is)

Rántott csirke az kiesik diétában,sok beszívott zsír miatt,grillezve a cukorral van baj,pörköltet meg nem tudok mindennap enni.Ti hogyan szoktátok elkészíteni a csirkemellett?köszi.

Tudom van hal is meg marha is,de engem csak a csirke érdekelne most.

ui: egyszer megpróbáltam simán víz fölött párolt(párológépben) csirkemellet enni,hát 600 gramm csirkéhez kellett vagy 4 liter víz hogy lemenjen,a hányinger kerülgetett...

2017. jan. 18. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy kerül grillezésnél képbe a cukor? Keverhetsz saját fűszert, akkor nem lesz benne. De amúgy a fűszerkeverékek pár grammos cukortartalma nem oszt, nem szoroz.
2017. jan. 18. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Sütőzacskóban fűszerekkel és mellé zöldséggel, hagymával nagyon finom és puha lesz.
2017. jan. 19. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
2-esnek: Hány fokon és hány percig sütöd a zacskóban?
2017. jan. 19. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok... sajnos az albérletben egy régi gázsütő van, úgyhogy nem tudom pontosan megmondani. Alacsonyabb lángon sütöm, amíg átpuhul a hús kb. 25-30 perc, utána kivágom a zacsit és nagyobb lángon kicsit megpirítom a szélét 10-15 perc alatt.
2017. jan. 20. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
4-esnek: 2es vagyok.Köszi!
2017. jan. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!