Csirkemell vagy inkább proteinpor szálkásításhoz?
Figyelt kérdés
Ha proteinpor, akkor hogyan kell fogyasztani?
Turmix? Vagy be kell lapátolni a port szárazon?
2016. márc. 9. 14:59
1/18 Sowilo válasza:
Az első mindig a kaja. Ha kajából beviszel 1-1,5g/tskg fehérjét naponta, akkor fölösleges a fehérjepor. Ha valamiért nem tudod ezt megoldani, toljad a fehérjét. Turmix, különben megfulladsz...
2/18 anonim válasza:
Turmix? hülyeségeket beszél az első, szárazon kell víz nélkül lenyelni, különben nem szívódik fel.
3/18 anonim válasza:
Mert ez egy vagy-vagy szituáció.
5/18 anonim válasza:
"Turmix? Vagy be kell lapátolni a port szárazon?"
Orrba kell felszívni. Úgy jobb a felszívódási arány.
6/18 anonim válasza:
#5 Úgy felmegy +3 centi a kezemre egy hónap alatt?
8/18 anonim válasza:
nem jó a proteinpor, mert nem telít, és folyton éhes leszel tőle. A szilád kaja jobban telít.Akkor is éhes leszel, deegy okkal elviselhetőbb az egész.
segítsetek légyszi a projektemmel, és töltsétek ki ezt:
köszi!
9/18 anonim válasza:
"#5 Úgy felmegy +3 centi a kezemre egy hónap alatt?"
Attól függ. Én pl az elején túlszívtam és a péniszem nőtt 3 centit. Szóval óvatosan.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.
Kitöltöttem a kérdőíved! :)
2016. márc. 9. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!