Szalkasitashoz ez jo?
Figyelt kérdés
176cm, 80kg vagyok. 18/f
Ezt az etrendet talaltam:
Szalkasitani szeretnek. Ahhoz ez az etrend jo?
Heti 3x futok futopadon 35-40percet, es 3x csinalok sulyzos edzeseket is
2016. febr. 23. 15:38
1/6 A kérdező kommentje:
Szedek meg multivitamint, es mivel ez a 6.honap, el szeretnem kezdeni a kreatint is
2016. febr. 23. 15:40
2/6 anonim válasza:
A 2. és 4. étkezést én dobnám és helyette lenne egy darab olyan mint a 3., ugyan annyi kalória.
3/6 anonim válasza:
Futást közvetlenül súlyzózás után csináld. A kettő között max. vizet fogyassz, semmi étel vagy étrend kieg.
4/6 anonim válasza:
Akár lehet jó, próbáld meg, ha nem csökken a testsúly, vagy ha túl gyorsan csökken, ch-n változtatsz.
5/6 anonim válasza:
Én is dobnám az édességeket (pláne 1,5-es tejjel), már a nőcis fogyókúrákban sem értem, minek még ajánlani is a napi több édességet, pedig én édesszájú volnék. De nem tervezek banánokat és tejbeizéket a napomba.
A fehérje feleslegesen sok, a kalóriát pedig ki kell tapasztalni, nagy a szórás.
6/6 A kérdező kommentje:
Eddig ugy csinaltam hogy hetfo-szerda-pentek sulyzos edzes, kedd-csutortok-szombat pedig kardio
2016. febr. 23. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!